Prvé vyjadrenie po zápase. Musím na operáciu, no prehra bolí viac, reaguje Ryšavý

Karol Ryšavý.
Karol Ryšavý. (Zdroj: OKTAGON MMA.)
SvetMMA|6. nov 2022 o 14:32

Prvé slová po tvrdej porážke.

TRNAVA. Zápas ako zo zlého sna zažil v sobotu na turnaji Fabriq MMA Slovák Karol Ryšavý. Ako by nestačilo, že sa mu štyrikrát v priebehu mesiaca menil súper.

V hlavnom súboji večera proti Čechovi Vladimírovi Lengálovi prehral na knokaut v prvom kole, naviac po údere lakťom z otočky utrpel zlomeninu sánky.

Dvadsaťosemročný bojovník sa dnes na sociálnej sieti Instagram vrátil k duelu a poskytol prvé slová po ťažkej prehre.

Lepšie to súper už trafiť nemohol

Zverenec Jána Hudáka z trnavského tímu Spartakus Fight Gym hovorí, že išlo bez debát o najhorší moment jeho doterajšej kariéry v MMA.

Hoci sa v zápase cítil dobre, stačil jeden úder Vlada Lengála a bolo po všetkom. Zlomená sánka si vyžiada operáciu, najviac ho ale bolí trpká chuť prehry.

„Ahojte, trocha sa vyjadrím k včerajšku. Včerajší deň sa zapíše ako najnešťastnejší a najhorší deň mojej kariéry. Cítil som sa dobre, dobre som sa hýbal a triafal (súpera), bol som istý, no prišiel jeden úder za celý zápas a zlomil mi sánku.

Chcem pogratulovať súperovi, trafil to výborne, lepšie to ani nešlo trafiť. Teraz musím ísť na operáciu, rieši sa to. Najviac ma ale bolí prehra, je to však taký šport, jeden musí vyhrať a druhý prehrať.

Ďakujem za strašne veľa podporujúcich správ, chcem veľmi poďakovať mojej priateľke a Nathanovi, ktorí so mnou včera absolvovali vyšetrenia. Včerajší deň bol pre mňa prekliaty, štvrtý súper, nakoniec to dopadlo tak, ako to dopadlo. Nechcel som zrušiť zápas v Trnave, bolo to pre mňa také nostalgické, že som tu začínal,“ povedal vo vyjadrení víťaz tretej série reality šou Oktagon Výzva.

Ryšavý v zápase MMA prehral potom, ako predtým dvakrát za sebou zvíťazil na pôde Oktagonu.

Najprv v marci tohto roku stihol zdolať Iránca Ebrahima Hosseinpoura, potom v v polovici septembra pridal víťazstvo nad Františkom Fodorom.

Karol Ryšavý sa mal najbližšie predstaviť v boxerskej exhibícii na turnaji Fight Night Challenge, no po včerajšku ho v zápase s Marekom Bartlom určite 27. decembra neuvidíme.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Prvé vyjadrenie po zápase. Musím na operáciu, no prehra bolí viac, reaguje Ryšavý