Vynikajúci výkon, na to, že dva dni trénoval, reagoval Attila Végh na výhru Borárosa

Attila Végh.
Attila Végh. (Zdroj: OKTAGON MMA.)
SvetMMA|6. nov 2022 o 13:44

Šéf novej slovenskej ligy MMA sa s humorom sebe vlastným vyjadril k známemu slovenskému bojovníkovi.

TRNAVA. Jeden z najočakávanejších duelov na turnaji Fabriq MMA priniesol víťazstvo slovenskej hviezdy Gábora Borárosa.

Gréka Roberta Oganesyana zdolal v prvom kole na škrtenie.

Víťaz prvej série reality šou Oktagon Výzva má pritom za sebou náročné obdobie.

Až do včera bola jeho poslednou výhrou tá z februára 2020 proti Brazílčanovi Mauríciovi Reisovi, tento rok Borárosa sužovali i problémy s kolenom.

Trénoval iba dva dni? Štyri, reaguje s vtipom Boráros

V rozhovore s redaktorom SvetMMA Adriánom Mečiarom sa po turnaji k výkonu Borárosa vyjadril promotér novej organizácie Attila Végh.

Vynikajúci výkon Gáborko, na to, že dva dni trénoval, tak to nikto neuverí. Gábor sa vrátil, pritom mu nikto neveril, poviem na rovinu, že ani ja. Gábor vravel, že som na neho nahnevaný, čo je pravda, lebo som ho prosíkal, aby prišiel na tréning, on hovoril, že trénuje, no ja som mu neveril.

Aj nejak (veľmi) netrénoval, za tie dva dni prípravy urobil výborný výkon a teraz dúfam, že v Ostrave bude pokračovať,“ povedal Végh, pričom ho v rozhovore s vtipom prerušil práve Boráros s tým, že tréningu nevenoval dva dni ale štyri.

Čo sa týka ďalších krokov pre tridsaťročného zápasníka, vidí Végh v tejto chvíli ideálnu šancu na to, aby Boráros reštartoval profesionálnu kariéru MMA.

„Tým, že ho poznám od dvanástich rokov, viem, že je talentovaný. Mám na neho nejaký dosah, no bol by som rád, aby sa pozrel do seba (a bol znova hviezdou).

Veľa ľudí padlo, treba sa postaviť, on má na to stále vek, fanklub, schopnosti,“ zakončil premožiteľ legendárneho českého bojovníka Karlosa Vémolu.

Slovák Gábor Boráros sa do širšieho povedomia fanúšikov dostal výhrou v úvodnej sérii reality šou najväčšej československej organizácie Oktagon MMA v roku 2016.

Na ceste za titulom šampióna vtedy postupne zdolal mená ako Marek Bartl, Tomáš Lejsek a Jakub Běle.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Vynikajúci výkon, na to, že dva dni trénoval, reagoval Attila Végh na výhru Borárosa