VIDEO: Ďalší knokaut do zbierky. Štefan Vojčák zvíťazil v prestížnej KSW

Vojčák knokautuje súpera.
Vojčák knokautuje súpera. (Autor: KSW)
SvetMMA|11. máj 2024 o 21:55

Naďalej stúpa v rebríčku ťažkej váhy.

GDANSK. Slovenský bojovník Štefan Vojčák si pripísal ďalšie víťazstvo. Na podujatí KSW 94 zdolal Brazílčana Ricarda Prasela v druhom kole na TKO.

Slovák nemal so súperom, ktorý bol v minulosti brankárom futbalovej Chelsea, zľutovania. Kombináciou úderov ho poslal k zemi, kde rozhodca duel ukončil. Prasel si však ešte pred tým viditeľne poranil rameno.

VIDEO: Štefan Vojčák vs. Ricardo Prasel (ukončenie zápasu)

Vojčák mal navrch aj v prvom kole, kde dokázal súpera dostať na zem. Prasel sa pokúšal nasadiť páku na nohu a Slovák ho pri obrane zasiahol pätou do hlavy. Rozhodca mu za to strhol bod. Kolo tak mohlo byť na bodových lístkoch vyrovnané.

V druhom dejstve sa Brazílčan pokúsil o prenesenie súboja na zem, no zranil si pri tom rameno. Zacúval, snažil sa ho rozhýbať a vtedy prišiel rozhodujúci moment. Vojčák ho presným zdvihákom poslal na zem a bol koniec.

"Je mi ľúto, že sa zranil. Ďakujem mu za zápas," uviedol Slovák, ktorý bol šestkou KSW, po zápase. Keďže zdolal štvorku rankingu, posun v rebríčku ťažkej váhy ho neminie.

Vojčák zaznamenal druhé víťazstvo v rade. V poľskej organizácii KSW má dve výhry a jednu porážku. Jeho celkové skóre je 8-1.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»VIDEO: Ďalší knokaut do zbierky. Štefan Vojčák zvíťazil v prestížnej KSW