Kto zvíťazí? Stávkové tipy na podujatie DFN 7

Plagát s hlavnými hviezdami turnaja DFN 7.
Plagát s hlavnými hviezdami turnaja DFN 7. (Zdroj: DFN)
SvetMMA, Doxxbet|16. jún 2022 o 09:30

Zaujímavé stávkové príležitosti zo sobotného turnaja DFN 7.

ZVOLEN. Fanúšikovia bojových športov sa majú na čo tešiť. Už v sobotu večer 18. júna sa na hokejovom štadióne vo Zvolene odohrá galavečer DFN 7.

Podujatie plné domácich hviezd, atraktívne zápasy thajského boxu a zmiešaných bojových umení. Čo viac si môže divák priať.

Legendárny Vladimír „Dracula“ Moravčík, Radek Roušal, Vlasto Čepo, Juraj Tutura, Jan Pajtaš, Josef Talafous sú nepochybne zárukou špičkových športových výkonov.

Ako vyzerá turnaj DFN 7 z pohľadu tipovania? Práve na to sa pozrieme v nasledujúcich riadkoch. Staviť si na zápasy môžete jedine v stávkovej kancelárii Doxxbet.

Stávka za všetky prachy

Vlasto Čepo porazí Joela dos Santosa (kurz 1,12 Doxxbet)

Na turnaji DFN 7 si Vlasto Čepo v zápase MMA pomeria sily s pre nás neznámym dos Santosom, ktorý má skúsenosti z menších brazílskych organizácií.

Hoci má dos Santos na prvý pohľad pozitívne skóre, počas kariéry drží víťazstvá najmä nad málo skúsenými protivníkmi alebo tými, ktorí majú negatívnu bilanciu.

Akonáhle narazil na kvalitnejšieho súpera, prehral. Na internete je zachytený jeho duel s Rodrigom Cavalheirom.

Cavalheiro trpezlivo zlomil rozbíjal obranu dos Santosa a v priebehu troch minút ho knokautoval.

Podobný scenár očakávam aj hviezdou Oktagonu Vlastom Čepom. Povestné tvrdé údery niekdajšieho šampióna Slovenska v boxe sa odzrkadlia.

Pridajme k tomu Čepove technické schopnosti, motiváciu, poctivú prípravu a o víťazovi zápasu nemôže byť pochýb.

Rozhodnú skúsenosti

Erik Tóth porazí Branislava Zuzáka (kurz 1,45 Doxxbet)

Zaujímavý stret postojára so zápasníkom MMA. Mladý Erik Tóth je veľkým prísľubom domácej scény thajského boxu a K-1.

Dekorovaný zápasník z juniorov má pod vedením Vladimíra Konského skvelo našliapnuté. Svedčí o tom napríklad výhra pred limitom so skúseným Martinom Kňažekom z podujatia DFN 5.

Na turnaji DFN 7 sa mu do cesty postaví zástupca Spartakus Fight Gym Branislav Zuzák.

Zuzák sa v poslednom období zameral na vylepšovanie svojho postoja, no v domácej disciplíne Erika Tótha sa obávam, že bude ťahať za kratší koniec.

Titulový súboj

Radek Roušal porazí Huberta Rutkowskiho (kurz 1,40 Doxxbet)

Čo viac povedať, než, že pôjde o skvelú titulovú bitku vo váhe do 69 kilogramov? Na jednej strane v DFN neporazený Roušal, na strane druhej poľský šampión líg WFMC a ISKA.

Aj keď sa domáci divák môže hneď jasne prikloniť k Roušalovi z dôvodu jeho sérii piatich výhier v DFN, ak sa bližšie pozrieme na poľského súpera, pôjde o veľkú výzvu.

Rutkowski doteraz medzi profesionálmi zo šiestich duelov odchádzal vždy ako víťaz.

Tento atraktívny stret dvoch štýlov je zápasom, kde sa len ťažko hľadá favorit. Ak si už ale mám jedného vybrať, tak si myslím, že titul pôjde do Brna, to znamená, že zvíťazí Roušal.

Roušal má už s malými rukavicami bohaté skúsenosti. Jeho agresívny štýl v kombinácii s výbornou kondíciou značí, že aj v neskorších kolách bude veľkou hrozbou.

Spomeňme si jeho posledné zápasy. Práve závery duelov patrili jemu. Napríklad s Fojtíkom a Pajtašom ho delili okamihy od získania knokautu.

Pôjde o náročný duel, kde však verím vo výhru českého bojovníka.

Favoriti by sa nemali mýliť

Zo stávok na istotu vyberáme ďalšie štyri súboje, a to konkrétne Moravčík a Carvalho, Tutura vs. Vokoun, Talafous s Fernandezom a Smolková vs. Ambrusová.

Vlado Moravčík bude na domácej pôde veľkým favoritom, aj keď brazílsky bojovník bude určite húževnatým súperom. Moravčík je aj vo svojom veku stále špičkovým zápasníkom, čo nedávno dokázal aj výhrou nad mladým Ronaldom Paradeiserom a v jeho kráľovskej disciplíne by sa nemal mýliť ani tentokrát.

Najmenší kurz celej karty má Juraj Tutura, ktorý mal smolu na zranenia súperov a tak sa oponent našiel až v hodine dvanástej. Veľklý talent a víťaz výborného zápasu proti Talafousovi by mal dominovať aj vo Zvolene. Kurz 1.06 je ale dosť nízko.

Pomerne priaznivý kurz 1.35 má Jozef Talafous. Ten je po tesnej prehre na predchádzajúcom DFN veľmi hladný po výhre a jeho výroky hovoria za vsetko: "Radšej v klietke zomriem, ako by som mal prehrať." My veríme, že vyhrá.

Veronika Smolková je fenomén, ktorý treba pozorne sledovať. Zlatá medailistka zo svetového šampionátu GAMMA je na poriadnej vlne výhier a nič iné sa nepredpokladá ani v súboji so Silviou Ambrúsovou.

Článok nie je súčasťou redakčného obsahu, je PR aktivitou spoločnosti DOXXbet, hlavného partnera portálu Sportnet.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Kto zvíťazí? Stávkové tipy na podujatie DFN 7