Peňáz "zabije" Čepa? Vytrhnuté z kontextu, reaguje Petrášek na grafiku Oktagonu

Matěj Peňáz a Miloš Petrášek.
Matěj Peňáz a Miloš Petrášek. (Zdroj: Oktagon MMA)
SvetMMA|10. jan 2023 o 16:05

Tímový kolega Matěja Peňáza uvádza citát z grafiky na pravú mieru.

BRATISLAVA. Aprílový súboj medzi Vlastom Čepom a Matějom Peňázom, ktorý bude jedným z hlavných ťahákov turnaja Oktagon 42, sa nezadržateľne blíži.

Obaja si už za posledné dva roky vymenili množstvo odkazov a u fanúšikov má duel patričnú odozvu. Zápas sa však buduje aj prostredníctvom vyjadrení iných bojovníkov.

Keď sa však slová vytrhnú z kontextu, vyjadrenie dáva úplne iný význam. To sa stalo aj v prípade Miloša Petráška, tímového kolegu Matěja Peňáza.

"Money jasne vyhrá, Čepa jeho dlhé ruky zabijú," znie v grafike, ktorú organizácia Oktagon MMA zdieľala na sociálnych sieťach.

Matěj Peňáz a Miloš Petrášek.
Matěj Peňáz a Miloš Petrášek. (Zdroj: Oktagon MMA)

Proti tomuto tvrdeniu sa ohradil aj samotný Petrášek, ktorý v komentároch pod príspevkom svoj názor objasnil.

"Toto je veľmi vytrhnuté z kontextu. Samozrejme, fandím Matejovi, vidím ho ako favorita, ale určite som nepovedal, že jasne vyhrá.

V MMA nie je nikdy nič jasné a už vôbec nie u chlapcov, ktorí zápasia týmto štýlom," napísal reprezentant Reinders MMA.

Populárna česko-slovenská organizácia tak znova čelí kritike zo strany bojovníka. V minulosti sa jej promo nepozdávalo ani bývalému šampiónovi Michalovi Martínkovi.

Turnaj Oktagon 42, na ktorom majú zápasiť Čepo s Peňázom, sa uskutoční 29. apríla v Bratislave na zimnom štadióne Ondreja Nepelu.

Miloš Petrášek sa do akcie vráti už 11. februára. V Mníchove bude na podujatí Oktagon 39 čeliť Slovákovi Pavlovi Langerovi.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Peňáz "zabije" Čepa? Vytrhnuté z kontextu, reaguje Petrášek na grafiku Oktagonu