Šokujúca dohra neuskutočneného zápasu. Peňáz chce skončiť v Oktagone

Matěj Peňáz.
Matěj Peňáz. (Zdroj: Oktagon MMA)
SvetMMA|27. máj 2024 o 11:27

Bude si hľadať nový angažmán?

PRAHA. Český bojovník Matěj Peňáz má v pláne rozviazať zmluvu s organizáciou Oktagon MMA. Svoje rozhodnutie vyjadril na sociálnych sieťach.

Peňáz je sklamaný z prístupu organizácie i promotéra Novotného. Hovorí o polopravdách a neúplných informáciách.

"Verejne niekoho zhodiť a ohovoriť, dať von polopravdy a neúplné informácie a potom očakávať, že budeme ďalej spolupracovať? Že sa budem tváriť, že to je v pohode a robiť, že sa to nestalo?

A budem predávať veľa PPV jedným z najzaujímavejších zápasov na našej scéne a zarobím tak pre neho a organizáciu veľa peňazí….určite nie, ďakujem pekne," uviedol Peňáz na margo predchádzajúcich udalostí.

Český bojovník tak reagoval i na Vlasta Čepa, ktorý nakoniec odsúhlasil jeho podmienky na konanie súboja o dočasný titul.

"Oktagon zo mňa robí toho zlého, že ja som si niečo vymyslel. Nie, ja som len nedostal tie správne informácie, zmluvy. Pritom druhá strana oboznámená bola. Nakoniec sa to celé otočí proti mne.

To nie sú náhody, že po tom všetkom sa Vlasto rozmyslí a nakoniec ten zápas chce. Z mojej strany je len jedna cesta, budem chcieť s Oktagonom rozviazať zmluvu.

Tu už nie je cesty späť, už sa zo mňa spravil kretén dvakrát a teraz sa v tom Oktagon snaží pokračovať. Už stačilo, vidíme sa niekde inde," povedal Peňáz.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Šokujúca dohra neuskutočneného zápasu. Peňáz chce skončiť v Oktagone