Prečo odmietol súboj s Čepom? Peňáz reaguje na zrušený zápas v Edene

Matěj Peňáz.
Matěj Peňáz. (Zdroj: Oktagon MMA)
SvetMMA|25. máj 2024 o 21:48

Český bojovník vysvetlil, prečo v pražskom Edene nenastúpi.

PRAHA. Patrika Kincla a ani Matěja Peňáza diváci na podujatí Oktagon 58 neuvidia. Šampión Kincl sa zranil a vyzývateľ Peňáz neprijal súboj s náhradníkom Vlastom Čepom.

Peňáz na sociálnych sieťach ozrejmil, prečo do zápasu nakoniec nenastúpi.

„Zdravím priatelia, asi ste už všetci zaregistrovali informáciu ohľadne môjho zápasu a ohľadom toho, že sa Patrik Kincl zranil. Ja sám za seba môžem povedať, že keď som sa to dozvedel, tak som mal len jednu podmienku.

Tá podmienka bola, že chcem zápasiť o dočasný titul šampióna a na tom som trval. Túto ponuku dostal náhradník Vlasto Čepo, ktorý ale o dočasný titul zápasiť nechcel. On chcel zápasiť iba tri kolá po päť minút," uviedol Peňáz.

Český bojovník tak žiadal organizáciu, aby mu zohnala iného protivníka, čo sa však nepodarilo.

"Ja som tlačil na Oktagon, aby mi našli iného súpera, ktorý by so mnou o dočasný titul zápasil, rovnako ako to urobili v decembri.

Viem o tom, že Oktagon oslovil veľa mien, napríklad Kerim Engizek, Scott Askham a ďalšie zaujímavé mená. Nikto tú ponuku neprijal, lebo neboli na to pripravení zápasiť.

Vyšlo z toho to, že ja zápasiť nebudem. Mňa to samozrejme štve. Mrzí ma to, pretože som celú prípravu odmakal a som kvalitne pripravený.

Verím tomu, že svoju titulovú šancu dostanem v ďalšom zápase a ja si na tú šancu počkám. To je všetko, bohužiaľ, toto je život,“ reagoval Matěj Peňáz na zrušenie zápasu s Patrikom Kinclom.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Prečo odmietol súboj s Čepom? Peňáz reaguje na zrušený zápas v Edene