Infarktový zápas a tvrdý finiš. Skvelý Procházka úradoval na UFC 300

Český bojovník UFC Jiří Procházka.
Český bojovník UFC Jiří Procházka. (Autor: REUTERS)
Dávid Lukáč|14. apr 2024 o 03:50

Bývalý šampión poloťažkej váhy je späť na víťaznej vlne.

LAS VEGAS. Český bojovník Jiří Procházka zdolal na jubilejnom podujatí UFC 300 Rakúšana Aleksandara Rakića v druhom kole na TKO.

Víťazstvo sa však nerodilo ľahko. V infarktovom zápase visel knokaut doslova vo vzduchu. V prvom kole mal navrch Rakić, ktorý trafil množstvo kopov na Procházkove lýtko. Ten sa ale nenechal rozhodiť a naďalej bol zameraný na útok.

V druhom dejstve sa bývalý šampión rozbehol a išiel jasne po ukončení. Rakića trafil tvrdým hákom a ďalšími údermi na zemi zápas ukončil.

VIDEO: Záver zápasu Jiří Procházka vs. Aleksandar Rakić

Procházka mal po súboji jasno. Opäť chce vyšplhať na vrchol poloťažkej divízie v UFC.

"Ako som povedal, chcem v ďalšom dueli čeliť šampiónovi. Nech ten lepší dnes vyhrá. Je mi jedno, kto to bude," uviedol po zápase, narážajúc na titulový súboj Pereira vs. Hill.

"Hovoril o mne, že nie som samuraj. Som chlapec z Českej republiky. Nie som síce samuraj, ale riadim sa ich princípmi. Ako som spomínal na sociálnych sieťach, bude to perfektná búrka," reagoval Procházka na zápas s Rakićom.

Český bojovník sa víťazstvom znova zaradil do titulového mixu. Či bude v ďalšom dueli bojovať o titul, rozhodne vedenie UFC v najbližších týždňoch.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Infarktový zápas a tvrdý finiš. Skvelý Procházka úradoval na UFC 300