Špeciálne pravidlá a rozlúčka s kariérou. PML prinesie do Prahy unikátny zápas

Hlavné hviezdy turnaja PML 12.
Hlavné hviezdy turnaja PML 12. (Zdroj: PML)
SvetMMA|28. okt 2024 o 18:35

Súboj dvoch ostrieľaných veteránov bude súčasťou turnaja PML 12.

PRAHA. Koncom novembra zavíta slovenská organizácia Professional Muaythai League (PML) do Prahy, kde sa fanúšikovia môžu opäť tešiť na šou kombinujúcu postojové disciplíny a MMA.

Reálne kontúry pomaly naberá aj zápasová karta. Výnimočný zážitok sľubuje čerstvo oznámený stret dvoch legiend našej bojovej scény – Jana Homolku a Dávida Kedžucha.

Obaja aktéri majú s bojovými športami nespočetné množstvo skúsenosti. Počas svojich kariér si vyskúšali viacero disciplín a do ringu či klietky vždy priniesli veľkú kvalitu.

Organizátori chcú nechať vyniknúť všetky ich schopnosti, a tak budú priaznivci v športovej hale Královka svedkami unikátneho predstavenia.

Česko-slovenská bitka vo váhovom limite do 77 kilogramov sa uskutoční v troch kolách podľa troch rôznych pravidiel.

Najskôr si Homolka s Kedžúchom zmerajú sily v klasickom boxe, následne v thajskom boxe a na záver v MMA. Všetko sa odohrá v malých MMA rukaviciach. Pri nečakanej novinke z dielne PML núdza o tvrdé prestrelky rozhodne nebude.

Pre “Homoláka“, ktorý má na svojom konte viac než sto súbojov, je tento duel okrem jedinečných pravidiel špecifický aj z iného dôvodu. Na domácej pôde po dlhých rokoch definitívne zavesí rukavice na klinec.

Pri ostrieľanom protivníkovi, akým je “Babyface“ Kedžuch, bude mať čo robiť, aby sa rozlúčil tým najlepším možným spôsobom.

Levočský rodák a známy tréner pôsobí na scéne už vyše pätnásť rokov a v minulosti dokonca čelil hviezdnemu bojovníkovi Oktagonu Patrikovi Kinclovi.

V Prahe 30. novembra predvedú svoje kvality tiež Michael Krčmář s Jiřím Pávom, ktorí si to rozdajú o titul vo váhovej kategórii do 70 kilogramov. Muyathai kartu ešte okorení miestny miláčik Tomík Nguyen.

V klietke naopak nebude chýbať skúsený Matěj Kuzník či Ivan Klevets. Ďalšie tváre podujatia PML 12 odhalí organizácia počas nasledujúcich dní a týždňov na sociálnych sieťach. Lístky sú dostupné v sieti Ticketportal.cz.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Špeciálne pravidlá a rozlúčka s kariérou. PML prinesie do Prahy unikátny zápas