Fabriq MMA 2: Borároš kopom knokautoval Medvedovskeho

Podujatie Fabriq MMA priniesol návrat jedného z najpopulárnejších bojovníkov Gábora Borároša.
Podujatie Fabriq MMA priniesol návrat jedného z najpopulárnejších bojovníkov Gábora Borároša.
Vladimír Bilohuščin|25. feb 2023 o 22:08

Gábor zaknihoval druhú výhru v rade!

NITRA. Návrat jedného z najpopulárnejších bojovníkov Gábora Borároša sprevádzalo už tradične hlasné povzbudzovanie nitrianskej haly.

Víťaz prvej série Oktagon Výzva tentokrát čelil Kirillovi Medvedovskemu, ktorý aj keď papierovo nebol tou najťažšou výzvou, jeho 25 profesionálnych súbojov vzbudzovalo rešpekt.

Gábor začal súboj tvrdým spodkom, ktorý poslal súpera o pár metrov vzad. Po pár výmenách sa Medvedovsky pokúsil o strh, ktorý Borároš ľahko odrazil a sám sa ocitol vo vrchnej pozícii.

Po chvíli ale boli obaja bojovníci na nohách a po ďalšom pokuse o takedown Borároš svojho súpera doslova prehodil na lopatky.

V tréningovom prvom kole sme veľa akcie nevideli a tak sa súboj presunul do kola druhého.

Tu prišiel prvý tvrdý low kick, po ktorom sa Medvedovsky porúčal k zemi a bolo po zápase.

"Zápas šiel presne, ako som plánoval. Vedel som, že môžem v prvom kole vyhrať, ale chcel som cítiť, ako to bude vyzerať v druhom kole. Je mi ľúto, že sa zranil, lebo viem, aké je zranenia kolena, ale som rád, že som vyhral."

"Teraz musím dokončiť začaté veci, keďže sa sťahujeme a dorábame domček. Chcem udržať pokope moju rodinu a potom sa zameriam iba na MMA a v Liberci chcem zvíťaziť."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Fabriq MMA 2: Borároš kopom knokautoval Medvedovskeho