Prehra na Fabriq MMA ho veľmi mrzí. Talent Paulus: Nevedel som sa postaviť na nohy

Roman Paulus.
Roman Paulus. (Zdroj: OKTAGON MMA.)
SvetMMA|6. nov 2022 o 05:58

Na tlačovej konferencii sa vyjadril k zápasu.

TRNAVA. Premiérový turnaj novej organizácie Fabriq MMA priniesol okrem iného i duel talentovaného Romana Paulusa.

Ten sa na hlavnej karte stretol s Magomedom Kadimagomedovom. Kurzy stávkových kancelárií pred súbojom favorizovali Slováka, opak bol ale pravdou.

Paulus v samotnom zápase na bojovníka s belgickým občianstvom nestačil a po troch kolách prehral na bodový verdikt rozhodcov.

Veľmi ho to mrzí, výhra mu mohla otvoriť dvere nových príležitostí

Víťaz piatej série reality šou Oktagon Výzva sa na tlačovej konferencii po turnaji vyjadril, že ho prehra s Kadimagomedovom veľmi mrzí.

Napriek tomu, že sa ocitol na zemi, nebezpečenstvo tvrdého ground and poundu alebo ohrozenie škrtení od súpera necítil.

„Táto prehra ma veľmi mrzí, čo k tomu mám povedať. Jednoducho mi to nevyšlo, hodil ma dole, snažil som sa stále postaviť, ale vždy bol ako by o tú jednu sekundu predomnou.

Akože ja som sa necítil byť v zápase nejako ohrozený, práveže ja som tam skúšal nejaké škrtenia, ale nevedel som sa postaviť z tej zemi.

Neviem no, že čo sa stalo. Mrzí ma to, mohla to byť piata výhra v rade, čo by mi otvorilo viacero dverí,“ vyjadril sa zverenec Jána Hudáka zo Spartakus Fight Gymu v Trnave.

Súper Paulusa, Kadimagomedov, sa na otázku, či si v rámci prípravy na zápas nasledoval vystúpenia slovenského bojovníka, odpovedal kladne.

Duel so jedným z najväčších slovenských talentov MMA bol pre Kadimagomedova veľkou výzvou, ktorú chcel podstúpiť.

„Sledoval som jeho duely, vedel som, že je dobrý postojár. Aj ja sa viem biť v postoji, ale mám samozrejme viac skúseností na zemi. MMA robím iba dva roky, mám rád výzvy a preto som to zobral.“

Kadimagomedov si po turnaji Fabriq MMA zvýšil profesionálnu bilanciu na tri výhry, zatiaľ čo pre Paulusa ide z jedenástich zápasov o druhú prehru v kariére.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Prehra na Fabriq MMA ho veľmi mrzí. Talent Paulus: Nevedel som sa postaviť na nohy