War Zone 5 ponúkne nabitú štartovku so súbojom o profesionálneho majstra WKU

(Autor: War Zone)
Vladimír Bilohuščin|17. mar 2023 o 14:33

Podujatia ponúkne viac ako 40 súbojov rozdelených do dvoch častí.

BRATISLAVA. Organizácia War Zone sa naplno etablovala na slovenskej scéne, keď v Bratislave ponúkne už svoje piate podujatie. V bratislavskom MMC je na programe celá plejáda zápasov rozdelená medzi MMA, box, kickbox a nebude chýbať ani súboj v shootboxingu.

Podujatie sa bude aj tentokrát skladať z dvoch častí. Prvú budú tvoriť amatéri pričom štartovú listinu tvorí 28 zápasov. Po tejto časti už bude nasledovať galavečer, kde uvidíme dovedna 14 zápasov a vrcholom bude súboj o slovenského šampióna WKU v kickboxe.

V akcii uvidíme aj súboj ženského pohlavia, ktorý okrem iných kvalitných duelov dáva do popredia aj spolumajiteľ War Zone Günter Nagy.

„Osobne sa najviac teším na súboj Aminou Mukhamed so Sandrou Kostik, nakoľko sú obe vynikajúce zemiarky. Práve ženské súboje sa nášmu publiku veľmi páčia.

Zabudnúť ale nemôžme ani na zápas Garamszeghy vs Kotleba, ktorí idú o titul a takisto zvučné mená ako Szalay z prostredia boxu a Zámečníka, čo sa týka MMA, ktorý trénuje pod ´Pirátom´ Krištofičom.“

Práve hlavný zápas o profesionálneho majstra WKU do 75 kilogramov ponúkne skutočnú lahôdku. Veď Attilu Garamszeghy poznáme zo zápasu s Radkom Roušalom, ktorý rozhodlo až extra kolo. Proti nemu uvidíme Lukáša Kotlebu z Cerberos Gymu a to už samo o sebe je zárukou kvality.

Nagy ozrejmil, že Kotleba si túto titulový šancu zaslúžil po svojej poslednej celkom jednoznačnej výhre na predchádzajúcom podujatí War Zone.

Už v sobotu 18. marca si tak v bratislavskom MMC môžu diváci vychutnať ďalší kvalitný večer bojových športov. 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»War Zone 5 ponúkne nabitú štartovku so súbojom o profesionálneho majstra WKU