Michal Martínek mieri do boja. V ceste mu bude stáť bojovník z Litvy

Martínek vs. Pakutinskas.
Martínek vs. Pakutinskas. (Zdroj: facebook.com/ACA)
Dávid Lukáč|4. apr 2021 o 15:11

Českého bojovníka čaká súboj na turnaji ACA 122.

MINSK. Michal Martínek (8-2 MMA) sa čoskoro opäť predstaví v organizácii ACA. Už 23. apríla ho preverí skúsený Tomas Pakutinskas (19-13-3 MMA).

Tridsaťštyriročný bojovník z Litvy mal na konte pred minuloročnou prehrou s Danielom Omielanczukom šesťzápasovú víťaznú šnúru. Český bojovník, o štyri roky mladší Martínek, naposledy nestačil na Daniela Jamesa, ktorému na turnaji ACA 114 podľahol v druhom kole na technický knokaut.

Výškovo by na tom mali byť Martínek s Pakutinskasom podobne, obaja merajú okolo 188 cm. Váhovo bude mať pravdepodobne navrch Litovčan, ktorý má v štatistikách uvedených 113 kilogramov.

Žiadnemu zápasu by nepovedal nie

„Neviem povedať nie zápasu, diamant vzniká pod tlakom. Tento súper mi už raz vycúval, keď som išiel s Jamesom. Už pred zverejnením mi písali fanúšikovia z Ruska, že mi držia palce.

Nemám strach, som v zápase "kľuďas" a idem dopredu. Keď som bojoval s Jamesom, veľa ľudí mi hovorilo, že by z klietky utiekli. Ja som ho chcel zostreliť, lebo som nemal v sebe vnútorný súboj, že idem proti takémuto súperovi.

Nepovedal by som žiadnemu zápasu nie. Nechcem to robiť, preto som išiel do ACA. Chcem urobiť všetko pre to, aby som vyhral,“ hovorí Martínek pre portál kaocko.cz.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Michal Martínek mieri do boja. V ceste mu bude stáť bojovník z Litvy