McGregorov parťák Dillon Danis sa vráti do klietky Bellatoru

Dávid Lukáč|12. mar 2019 o 01:00

Zlý chlapec sa vracia do akcie.

Dillon Danis (1-0 MMA, 1-0 BMMA), kontroverzný reprezentant írskeho gymu SBG, sa vracia do akcie. Momentálne už pozná termín pre svoje druhé vystúpenie v klietke Bellatoru.

Danis oznámil v pondelok v MMA šou Ariela Helwaniho, že sa 11. mája vráti proti Maxovi Humphreysovi na turnaji Bellator 221. Hlavným zápasom tohto podujatia bude titulový stret v ľahkej váhe medzi Michaelom Chandlerom a Patriciom Freirem.

Danis, tréningový partner Conora McGregora, bol suspendovaný na sedem mesiacov za jeho úlohu v bitke po súboji McGregora s Khabibom Nurmagomedovom, ktorý sa konal 6. októbra. Atletická komisia štátu Nevada mu zároveň udelila pokutu vo výške 7,500 dolárov. Jeho suspendácia bude oficiálne ukončená 6. mája.

Dvadsaťpäťročný Dillon Danis si odbil svoj debut v MMA vlani v apríli na turnaji Bellator 198, kde vybavil Kylea Walkera na submission (Toe Hold) v čase 1:38.

Danisov nový súper Humphreys má rekord 3-2, naposledy bojoval v júli minulého roka, keď prehral už za 16 sekúnd na technický knokaut.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»McGregorov parťák Dillon Danis sa vráti do klietky Bellatoru