Dostali sme poriadnu facku, vyzeralo to strašne, vravel Marinčin

Sklamaní hokejisti po prehre 1:5 s Nemeckom.
Sklamaní hokejisti po prehre 1:5 s Nemeckom. (Autor: TASR)
Marián Szűcs|10. máj 2016 o 20:00

„Aj keď prehráte, ale aspoň na ľade musíte nechať dušu a srdce. Dnes sme dve tretiny nevládali a nestíhali,“ hodnotil výkon Slovákov po prehre s Nemeckom kapitán Sekera.

PETROHRAD. Slovenskí hokejisti si komplikujú šancu na postup do štvrťfinále majstrovstiev sveta. Po víťazstvách v dvoch úvodných zápasoch na turnaji včera podľahli Nemecku 1:5. A úplne zaslúžene.

Už dnes o 15.15 nastúpia na ďalší súboj skupinovej fázy šampionátu proti Bielorusku. Ak chcú pomýšľať na postup do play off, musia zvíťaziť. Potom ich už totiž čakajú iba tri najsilnejšie tímy v skupine – Fínsko, Kanada a USA.

Dostali poriadnu facku

Pri prehre s Nemeckom bol najviac znepokojivý spôsob, akým ju Slováci utrpeli. Po prvej tretine síce viedli vďaka gólu Petra Cehlárika, ale potom sa úplne vytratili z ľadu. Nestíhali, pôsobili odovzdane, bezradne. Nedokázali si utvoriť tlak, zdramatizovať priebeh.

„Dostali sme poriadnu facku. Do konca majstrovstiev máme už len ťažkých súperov. Preto dúfam, že tá facka prišla včas a zobudíme sa,“ reagoval obranca Martin Marinčin.

„Snažili sme sa nabudiť, ale mám pocit, že to všetko ostalo v šatni a na ľad prišlo úplne iné mužstvo. Podľa mňa to vyzeralo strašne.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Dostali sme poriadnu facku, vyzeralo to strašne, vravel Marinčin