Oktagon: Neskutočný obrat! Mazúch doslova uspal Apolla Silvu

(Zdroj: Oktagon MMA)
Vladimír Bilohuščin|21. máj 2022 o 21:15

Marek Mazúch zasa ukázal, akú má tvrdú ranu.

PRAHA. Organizácia Oktagon priniesla do O2 arény zápasy v boxe, ktoré by si za normálnych okolností vedel predstaviť iba málokto. Jedným z takých bol súboj MMA bojovníkov Leandra "Apolla" Silvu a Mareka Mazúcha.

Zatiaľ čo Silvu sme videli v Oktagone naposledy v zápase o titul velterovej váhy, kde nestačil na Davida Kozmu, Marek Mazúch sa do najväčšej domácej organizácie vrátil po takmer 3 rokoch, keď sme ho vídali hlavne v zápasoch ligy DFN.

Mazúch mal pritom pred súbojom problém s nalomeným nosom, ale bojovník s jednou z najtvrdších rán ani na sekundu nepomyslel na to, že s Apollom súboj odvolá.

Brazílčan sa zasa pred turnajom mohol potešiť novej zmluve s Oktagonom, ktorá činí 6 MMA zápasov v priebehu troch rokov.

Neskutočný obrat

Súboj chcel otvoriť Mazúch tvrdou zadnou, ale tá minula cieľ a Silva ho za to tvrdo potrestal. V ďalších výmenách prišlo takmer ku dominancii Appola, ktorý súpera zasypával spŕškami úderov a veľmi rýchlo Mazúchovi začal krvácať nos.

Obrat ako z veľkej knihy predviedol Marek Mazúch, ktorý neskutočnou kombináciou úderov v úvode druhého kola doslova uspal Apolla, ktorý sa ocitol na podlahe pod povrazmi.

Opäť sa raz ukázala knokautová rana Mareka Mazúcha, ktorý potvrdil, že je skutočnou hrozbou naprieč bojovými športami.

"Počítal som s tým, že prvé a možno aj druhé kolo bude mať navrch, keďže je veľmi rýchly, ale vedel som, že keď sa k nemu dostanem, niečo tam môžem trafiť.

Keď som v dojkryte, tak používam tento hák. Po tom, čo som videl, že tam trocha zakorčuľoval, tak som sa do neho pustil," konštatoval slovenský bojovník.

Mazúch si tak famóznym výkonom doslova požiadal o finančnú odmenu za výkon večera.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Oktagon: Neskutočný obrat! Mazúch doslova uspal Apolla Silvu