V tejto sezóne zaznamenal len šesť bodov. Hovorka skončil v Pardubiciach

Marek Hovorka v drese slovenskej reprezentácie.
Marek Hovorka v drese slovenskej reprezentácie. (Autor: TASR/Martin Baumann)
TASR|23. nov 2019 o 12:45

Pardubiciam výrazne pomohol k záchrane v najvyššej súťaži.

PARDUBICE. Slovenský hokejový útočník Marek Hovorka už nie je hráč českého extraligistu HC Dynamo Pardubice. Klub o tom informoval na svojej oficiálnej internetovej stránke.

K ukončeniu spolupráce došlo po zápase v Zlíne, ktorý pardubický tím prehral 0:3.

"Rozhodli sme sa, že Marek Hovorka nebude ďalej pôsobiť v našom tíme. Jeho ďalší angažmán budeme riešiť. Rád by som sa mu poďakoval za odvedené služby a poprial mu veľa zdravia a šťastia v ďalšej kariére," uviedol športový manažér klubu Jaromír Kverka.

Skúsený slovenský útočník prišiel do Pardubíc počas sezóny 2018/2019 po tom, čo si v drese Admiralu Vladivostok vyskúšal Kontinentálnu hokejovú ligu. Pardubiciam výrazne pomohol k záchrane v najvyššej súťaži.

Po príchode odohral 37 zápasov, v ktorých získal 21 kanadských bodov za 15 gólov a 6 asistencií. V ročníku 2019/2020 nastúpil do 16 stretnutí, v nich mal bilanciu 3 góly a 3 asistencie.

Pardubice boli pre neho už ôsme pôsobisko v najvyššej českej súťaži. V minulosti nastupoval aj za Ústí nad Labem, Mladú Boleslav, Kladno, Spartu Praha, Karlove Vary, Chomutov a Vítkovice.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»V tejto sezóne zaznamenal len šesť bodov. Hovorka skončil v Pardubiciach