Maldini privítal príchod Beckhama do milánskeho AC

SITA|10. jan 2009 o 15:16

Kapitána talianskeho futbalového veľkoklubu AC Miláno Paola Maldiniho potešil príchod anglickej hviezdy Davida Beckhama na sever Talianska.

MILÁNO. Kapitána talianskeho futbalového veľkoklubu AC Miláno Paola Maldiniho potešil príchod anglickej hviezdy Davida Beckhama na sever Talianska a myslí si, že mužstvo zo San Sira bude s londýnskym stredopoliarom ešte silnejšie.

Milánsky rodák, ktorého celá kariére je spätá s AC, je spoločne so zvyškom tímu v Ríme, kde sa v nedeľu Milánčania stretnú v 18. kole Serie A s rímskym AS. Práve v tomto stretnutí by mohla bývalá hviezda Manchestru United a Realu Madrid zažiť svoj debut v súťažnom zápase v drese Milánčanov, aj keď podľa trénera AC Carla Ancelottiho Beckham nenastúpi v základnej jedenástke. "Il Capitano" Maldini si myslí, že by niekdajší kapitán reprezentácie Albiónu posilnil stredné rady mužstva z mesta módy.

"David sa už od prvého dňa svojho príchodu zaradil do tímu a všetko išlo bez problémov. Miláno je spoločne s ním ešte silnejšie," skonštatoval viacnásobný taliansky reprezentant a dodal: "Tréner nakoniec rozhodne, či zasiahne do zápasu. Neprekvapilo by ma však, ak by Beckham proti Rimanom hral. David na sebe pracuje naozaj tvrdo, všetko však záleží na Ancelottim."

Nachádzate sa tu:
Domov