UFC: Makhmud Muradov podpísal novú zmluvu a do klietky sa vráti koncom leta

Muradov podpísal s organizáciou novú zmluvu.
Muradov podpísal s organizáciou novú zmluvu. (Zdroj: Instagram/makhmud_muradov)
SvetMMA|8. máj 2021 o 18:55

Populárny Muradov spoznal meno svojho ďalšieho súpera.

PRAHA. Uzbek s českým srdcom, takú prezývku dostal Makhmud Muradov, rodák z vtedajšieho sovietskeho Tadžikistanu, ktorý aktuálne žije a trénuje v Prahe.

31-ročný zápasník má aj vďaka popularite vo viacerých krajinách širokú fanúšikovskú základňu, ktorá sa už môže tešiť na jeho ďalšie vystúpenie v UFC. To príde 28. augusta.

Muradov bude zápasiť s Američanom Geraldom Meerschaertom. Tomu sa v poslednom čase príliš nedarí, z uplynulých piatich duelov má skóre 2-3.

Pri jeho bilancii však treba poznamenať, že ho promotéri nikdy nešetrili a zápasil s menami ako Thiago Santos, Jack Hermansson, Kevin Holland, Khamzat Chimaev či Ian Heinisch.

Nová zmluva na 4 zápasy

Muradov je zatiaľ v UFC neporazený, celkovo neprehral už v štrnástich dueloch po sebe.

Navyše, za dve z troch výhier ho v UFC odmenili aj bonusom, a tak by Muradov celkom určite najradšej pokračoval v nastolenom trende. 

„Spoločne ideme za ďalším víťazstvom. Veľmi vám všetkým ďakujem za vašu podporu,“ odkázal cez sociálne siete.

Tešiť sa môže tiež z toho, že s ním organizácia po výbornom vstupe pochopiteľne počíta aj do budúcnosti. Ešte pred týmto súbojom s ním podpísali novú zmluvu na ďalšie štyri zápasy.

„Som nesmierne šťastný za to, že môžem reprezentovať moju krajinu. Špeciálna vďaka patrí manažérom. Toto je len začiatok mojej cesty,“ dodal Muradov.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»UFC: Makhmud Muradov podpísal novú zmluvu a do klietky sa vráti koncom leta