Lundqvist: Budem súčasťou Rangers po zvyšok svojho života

Oh My Hockey|17. nov 2020 o 00:32

Henrik Lundqvist a New York Rangers. To boli neodlúčiteľné pojmy tak dlho, že z hokejových fanúšikov pri pojme "kráľ Henrik" každý vedel, o koho sa jedná a kde je kráľom. Dni švédskeho gólmana na Manhattane sú už spočítané. Alebo žeby nie?

Iste, chytať tu už pravdepodobne nikdy nebude. Newyorčania čelili ťažkej situácii a rozhodli sa uprednostniť mladé ruské duo Šesťorkin-Georgijev pred Lundqvistom, ktorého vykúpili zo zmluvy. Ako voľného hráča ho podpísali Washington Capitals.

V rozhovore pre Goteborgs-Posten však Lundqvist ujasnil, ako vidí svoju budúcnosť. "Budem súčasťou Rangers po zvyšok svojho života, nech už to je akýmkoľvek spôsobom," povedal. "Je to jasné mne aj im. Tak to je. Zoberiem rolu, akú mi dajú, nech už to je malá úloha či niečo väčšie. Je to ešte ďaleko, záleží aj na načasovaní."

U Henrika preto môžeme očakávať, že sa po skončení kariéry bude pohybovať v štruktúrach klubu nie len ako legenda, ale ako riadny zamestnanec v niektorej úradníckej funkcii. Aká bude, to zatiaľ môžeme len hádať.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Lundqvist: Budem súčasťou Rangers po zvyšok svojho života