Londýnska konferencia dôstojne ukončila svetovú tour

Adrián Mečiar|15. júl 2017 o 02:00

Po nevydarenom Brooklyne sme sa dočkali nápravy na londýnskom Wembley.

Štvrtá tlačová konferencia svetovej tour sa našťastie neniesla v duchu včerajšieho brooklynského sklamania. Teda, minimálne okrem väčšiny momentov, kedy hovoril Floyd. Tomu v Londýne nešla karta.

Vyzerá to tak, že Mayweather videl, aký zlý bol včera Conor a povedal si: „Ja môžem byť ešte horší.“

Ak ste si mysleli, že sa začne o plánovaných 20:00, samozrejme, že ste boli na omyle. A predstavte si, tentoraz meškala superstar UFC. Proste, klasický Conor...

Čo treba podotknúť je fakt, že včerajšia tlačovka sa konala v boxerskom ringu uprostred SSE Wembley Arény, ktorá sa vypredala behom 10 minút. Isteže, najväčšiu časť fanúšikov tvorili skvelí Íri, no vynikajúco ich podporili aj domáci Londýnčania. Avšak publiku sa podarilo také maličké faux pas, keď pri nástupe svojho miláčika začali bučať, lebo si pomýlili poradie. Behom pár sekúnd ale chybu napravili a McGregora privítali masívnym potleskom. ´The Notorious´ už mal pre zmenu na sebe ďalší z jeho parádnych oblekov. Po ňom vstúpil do ringu neporazený boxer Floyd ´Mone´ Mayweather. Ten si zasa raz užil lásky od miestnych divákov. Včera sme sa nedočkali žiadnej teplákovej súpravy, Conorove slová si zjavne vzal k srdcu.

Úvodný staredown, vypískaný Stephen Espinoza a konečne, vrieskajúci Dana White!

Conor sa po včerajšom zlyhaní vrátil do starých koľají. „Floyd, chlape, máš 40! Odlož konečne ten telefón,“ McGregor začal s radami pre tím Mayweathera. Ďalej sa dostalo aj na Leonarda Ellerbyho. „Zvyčajne sa obliekaš celkom vkusne, ale čo to máš do pekla dnes na sebe?“

A Conor nemohol nepozdraviť ani pána Espinozu. „Á, ty zasraná lasica, dokonca tak aj vyzeráš!“ Na moment sa zdalo, že Espinoza sa snáď chce zodvihnúť a reagovať, čo McGregorovi neušlo. „Hádam nechceš niečo urobiť?! Len tam seď a drž hubu,“ varoval ho. Conor si taktiež neodpustil poznámku ku Floydovým bodyguardom.

Potom McGregor jasne zdôraznil, kde sa vlastne nachádza. „Toto je môj boxerský ring. Ja som box!“ Ešte pár momentov venujúcich sa Floydovej plešine a na rad mohla prísť posledná myšlienka McGregorovej reči. „Dobre, rozprávanie je na konci, o 6 týždňov je tu skutočný zápas. Síce polovičný boj, ale hneď po tom, čo ho pošlem k zemi, tam pridám pár úderov.“ Včera to bol McGregor, ktorého všetci milujú.

 

Na rad prišiel „Money“. Publikum mu spievalo hit tohto týždňa ´zaplať svoje dane´. O chvíľu zas horúcu novinku ´ktože si?´. Floyd však reagoval: „Ja vlastním Írsko. Ja vediem Írsko!“. Nezafungovalo. Diváci vytiahli ďalšie eso z rukáva ´Sadni si a sklapni!´.

Mayweather sa následne pokúsil vziať všetky mikrofóny zo stola, no Conor ho predbehol a jeden si uchmatol. „Som na teba príliš rýchly, synu,“ smial sa. „Skús mi zobrať tento.“

Floyd skúšal ďalej. Stephen Espinoza ho snáď nesklame. „Stephen, prosím ťa, ukáž na ľahkú obeť,“ avšak jeden z vrchných predstaviteľov Showtime odmietol ukazovať prstom na verejnosti, čo McGregora strašne rozosmialo. Floyd potom vytiahol svoju najlepšiu zbraň. Od DJ-a si vyžiadal skladbu s jasným odkazom ´Tapout´. Mayweather chcel aj jeho obľúbenú školskú tašku, no na pokyny nikto nereagoval. Dokonca, ani sa im ani len nepodarilo spojiť telefonicky s naplánovaným Nate Diazom.

„Ty (McGregor) si žrádlo z mikrovlnky, ja som domáce jedlo,“ toto bola jedna z Floydových hlášok, ktoré príliš nezaujali. ´Money´ nezabudol ani na Conorove narodeniny a žiadal pre svojho súpera blahoželania a pieseň. Piesne sa aj dočkal, keď sa Conor zdvihol a publiku prikázal zaspievať ´Naser si Mayweather!´ „Toto je poriadny song,“ kričal mu.

Všetko uzavrel finálny staredown a zopár otázok od prítomných novinárov. Okrem jednej, všetky smerovali na McGregora, ktorý v krátkosti vysvetľoval, že veľmi rád umlčí každého, kto o ňom pochybuje.

Konferencia v Londýne uzavrela svetovú tour, pred 26.augustom sa toho ale určite povie ešte veľa.

 

 

AUTOR: Adrián Mečiar

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Londýnska konferencia dôstojne ukončila svetovú tour