Liga majstrov cez satelit? V Digi si ju pozriete aj so svetovým športom

Futbalisti FC Chelsea, víťaz Ligy majstrov 2021.
Futbalisti FC Chelsea, víťaz Ligy majstrov 2021. (Autor: TASR/AP)
DIGI|8. sep 2021 o 23:05

Prestížna súťaž štartuje už 14. septembra.

DIGI Slovakia zaradila do svojej televíznej ponuky tri nové programy: Premier Sport 2, Nova Sport 3 a Nova Sport 4.

Celkovo tak ponúka 14 športových programov, na ktorých si fanúšik vychutná Ligu majstrov UEFA, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesligu a mnohé ďalšie.

Liga majstrov po trojročnej odmlke štartuje v DIGI programovej ponuke už 14. septembra zápasmi základnej časti. Futbaloví nadšenci ju môžu sledovať na nových programoch a to všetko pod jednou strechou s ostatnými futbalovými ligami.

Anglická Premier League, španielska La Liga, talianska Serie A aj nemecká Bundesliga už odštartovali live zápasmi v auguste. Okrem svetového futbalu nechýbajú v DIGI ponuke zápasy americkej NFL, zápasy UFC, športová ponuka Eurosportu a mnohé ďalšie športové prenosy.

Nové programy Premier Sport 2, Nova Sport 3 a Nova Sport 4 môžu diváci sledovať aj s vlastným satelitom. Stačí im k tomu nastaviť správne parabolu a objednať DIGI Set-top box či CA Modul.

Kompletná ponuka programov vrátane všetkých informácií je dostupná na stránke operátora.

Športová ponuka programov zostáva dostupná aj v mobilnej aplikácii DIGI Go. Aplikácia ponúka 23 TV programov, z toho 10 športových a 13 slovensko-českých. Vďaka nej máte vždy po ruke LIVE zápasy alebo zo záznamu na mobile alebo tablete. 

Článok nie je súčasťou redakčného obsahu, je PR aktivitou spoločnosti DIGI, reklamného partnera portálu Sportnet. 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Blog»Liga majstrov cez satelit? V Digi si ju pozriete aj so svetovým športom