Lačný absolvuje v Celticu Glasgow ďalšiu skúšku

SITA|27. dec 2009 o 15:39

Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Miloš Lačný by sa mohol stať prvou zimnou posilou škótskeho veľkoklubu Celtic Glasgow.

GLASGOW. Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Miloš Lačný by sa mohol stať prvou zimnou posilou škótskeho veľkoklubu Celtic Glasgow po tom, ako sa v piatok na Nový rok začne zimné prestupové obdobie. Dvadsaťjedenročný útočník absolvuje počas nasledujúceho týždňa už druhú skúšku u "katolíkov“, o čom informuje internetový portál www.scotsman.com.

Zakončovateľ MFK Ružomberok Lačný strávil v Celtic Parku začiatkom decembra jeden týždeň, počas ktorého zaujal trénera "zeleno-bielych“ Tonyho Mowbraya. V prípravnom dueli hranom za zatvorenými dverami proti anglickému FC Everton (1:1) sa slovenský reprezentant dokonca postaral o jediný presný zásah Celticu. "Miloš má v zmluve s Ružomberkom klauzulu, ktorá mu umožňuje za primeranú sumu odísť do zahraničia. Myslím si, že pre Celtic by nemalo byť problémom zaplatiť Ružomberku toľko, koľko si zapýta,“ povedal hráčov agent Raymond Sparkes.

Miloš Lačný by najradšej odišiel z Liptova už v zime, keďže zahraničné pôsobisko by mu mohlo pomôcť k prípadnej účasti na budúcoročných majstrovstvách sveta v Juhoafrickej republike v drese A-mužstva Slovenska. “Ponuka zo Celticu sa neodmieta. Ak by ma chceli do svojho kádra, určite poviem áno. Ak sa mi to nepodarí, nevadí. Skúsim šťastie niekde inde. Platí však, že v zime s veľkou pravdepodobnosťou odídem z Ružomberka preč," povedal nedávno pre agentúru SITA Miloš Lačný.

Nachádzate sa tu:
Domov