Kvalifikácia US Open bude bez Kližana i Martina

Martin Kližan
Martin Kližan (Autor: SITA)
SITA|5. aug 2011 o 17:02

Slovenskí tenisti Martin Kližan a Andrej Martin nevyužijú možnosť zahrať si o tri týždne v kvalifikácii o postup do hlavnej súťaže dvojhry mužov na záverečnom štvrtom grandslamovom turnaji sezóny US Open

Martin Kližan a Andrej Martin nevyužijú možnosť zahrať si v kvalifikácii o postup do hlavnej súťaže dvojhry mužov na záverečnom štvrtom grandslamovom turnaji sezóny US Open v New Yorku (29. augusta - 11. septembra).

BRATISLAVA. Obaja síce jednoznačne disponujú dostatočným postavením vo svetovom rebríčku ATP k 1. augustu, čo bol rozhodujúci termín, ale - na rozdiel od ďalších "oprávnených" Slovákov Lukáša Lacka, Pavla Červenáka a Iva Kleca - nefigurujú medzi prihlásenými hráčmi. Právo štartu priamo v "main draw" má Karol Beck.

Zo Sloveniek sa tradične môžu predstaviť priamo v hlavnej singlovej súťaži na úrovni veľkej štvorky Dominika Cibulková, Daniela Hantuchová a Magdaléna Rybáriková.

Nad čiarou kvalifikácie sú Zuzana Kučová, Kristína Kučová a Lenka Wienerová. V sľubnej pozícii druhej náhradníčky figuruje Lenka Juríková, čo by jej napokon takmer určite malo stačiť po stornách záujmu vyššie v renkingu WTA postavených

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Kvalifikácia US Open bude bez Kližana i Martina