Kucka trénuje so Spartou, ale nenastúpi v Superpohári

SITA|7. júl 2010 o 18:47

Juraj Kucka nenastúpi vo štvrtkovom súboji o český Superpohár, doliečuje si drobné šrámy z MS 2010.

PRAHA. Slovenský futbalový reprezentant Juraj Kucka sa už zapojil do tréningového procesu so svojím materským klubom, ktorým je český šampión AC Sparta Praha. "Rudých" čaká vo štvrtok od 18.00 h na domácom štadióne na Letnej súboj o Superpohár s víťazom Ondrášovka Cupu Plzňou. Dvadsaťtriročný defenzívny stredopoliar však nezasiahne do diania na trávniku v premiérovom ročníku českého Superpohára. "Juraj už trénuje s nami.

Z Afriky si však priniesol nejaké drobné šrámy, preto ešte vo štvrtok nenastúpi proti Žižkovu. Dôležitejšie pre nás je, aby sa dal stopercentne do poriadku po zdravotnej stránke a pomohol nám svojimi výkonmi v dôležitých súťažných zápasoch," povedal pre agentúru SITA generálny manažér Sparty Ondřej Kasík. Českého majstra čaká na budúci týždeň zápas 2. predkola Ligy majstrov 2010/2011 proti lotyšskému tímu Liepajas Metalurgs.

O Kucku, ktorý sa na XIX. majstrovstvách sveta v Juhoafrickej republike prezentoval vo veľmi dobrom svetle, je veľký záujem vo viacerých európskych krajinách. V súvislosti s jeho novým pôsobiskom sa spomínajú najmä Nemecko, Anglicko a Taliansko. "Zatiaľ nemáme žiadne konkrétne ponuky," doplnil Kasík na margo možného prestupu bývalého hráča Ružomberka a Podbrezovej.

Nachádzate sa tu:
Domov