Kuciak stále nie je v poriadku, v dueli Európskej ligy nenastúpi

Dušan Kuciak strážil bránu Legie Varšava v zápasoch Európskej ligy aj v minulom ročníku. Na snímke vyráža loptu pred dotierajúcim hráčom Ajaxu Amsterdam Arkadiuszom Milikom.
Dušan Kuciak strážil bránu Legie Varšava v zápasoch Európskej ligy aj v minulom ročníku. Na snímke vyráža loptu pred dotierajúcim hráčom Ajaxu Amsterdam Arkadiuszom Milikom. (Autor: SITA/AP)
SITA|25. nov 2015 o 17:33

Dušan si v posledných rokoch vybudoval v Legii silnú pozíciu, ale zatiaľ je zranený. Nebudem riskovať zdravie hráčov, hovorí tréner Stanislav Čerčesov.

VARŠAVA. Slovenský futbalový brankár v službách poľského klubu Legia Varšava Dušan Kuciak nepomôže svojmu zamestnávateľovi vo štvrtkovom stretnutí Európskej ligy 2015/2016 proti dánskemu tímu FC Midtjylland.

Počas stredajšej tlačovej konferencie o tom informoval tréner Stanislav Čerčesov.

"Kuciak v utorok trénoval so zvyškom tímu, ale jeho noha ešte nie je úplne v poriadku. Vo štvrtok nenastúpi. Podobne je na tom aj Jakub Rzezniczak. Michal Pazdan má zápal priedušiek," konštatovať päťdesiatdvaročný Rus.

"Nebudem riskovať zdravie hráčov. Proti Midtjyllandu bude číslom jeden medzi tromi žrďami Arek Malarz. Neskôr uvidíme, čo bude ďalej. Dušan si v posledných rokoch vybudoval v Legii silnú pozíciu, ale zatiaľ je zranený," vysvetľoval Čerčesov.

Kuciak sa zranil začiatkom novembra v dueli Európskej ligy na ihrisku belgického FC Bruggy (0:1). Na začiatku druhého polčasu sa zrazil s brazílskym útočníkom súpera Leandrom Pereirom. Na jeho kolene zostala po súboji väčšia tržná rana. Tú mu tímový lekár Maciej Tabiszewski ošetril až po zápase.

Kuciak sa zranil v zápase proti FC Bruggy.

Kuciak patrí v Legii Varšava medzi obrovské opory.

Legia má po štyroch odohraných stretnutiach D-skupiny na konte iba jeden bod a prakticky minimálne vyhliadky na postup do jarnej vyraďovacej fázy.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Európska liga»Kuciak stále nie je v poriadku, v dueli Európskej ligy nenastúpi