KSW 61: Kincl o krok bližšie k titulu, súpera porazil v druhom kole (VIDEO)

(Zdroj: KSW)
Daniel Stankovič|5. jún 2021 o 22:38 (aktualizované 5. jún 2021 o 22:46)

Dôležitý krok k titulovej šanci.

BRNO. Po úspešnej premiére v prestížnej poľskej organizácii sa český zápasník Patrik Kincl (23-9 MMA) pokúsi priblížiť titulovej šanci vo weltrovej divízii v zápase proti Tomaszovi Romanowskimu (13-7 MMA). 

1. kolo

Prvé sekundy patria načítavaniu si vzdialenosti, Romanowski v opačnom guarde.

Kincl využíva kopy na telo, musí si však dávať pozor na tvrdé kontry súpera.

Romanowski sa snaží útočiť, avšak dobré čítanie Kincla spôsobuje, že sa vždy v pravý včas stihne vyhnúť nebezpečenstvu. Kincl sa pokúsil dvakrát o strh, vždy však ostal neúspešný.

Na druhej strane sa o niečo podobné pokúša Romanowski na pletive. Dobrú minútu sme sledovali pasovanie na pletive, ktoré Poliak rozpojil a pridal "niečo na rozlúčku". 

2. kolo

Druhé kolo. Romanowski drží stred oktagonu, pričom sa snaží zamerať Kincla a pripojiť údery. Kincl sa zatiaľ do zápasu dostáva ťažšie, predovšetkým mu nevychádzajú pokusy o strh - tak, ako tentokrát. 

Konečne! Po dvoch minútach je Kincl tam, kde chcel, keď dokázal dokončiť takedown. Môže pre seba získať druhé kolo, dôležité bude súpera udržať za každú cenu na zemi. 

Zatiaľ čo sa český zápasník usadil v half-guarde, pomaly začína s dobrým ground and poundom. Kincl je v mounte! Pridáva tvrdé údery, Romanowski je v koncoch!

Rozhodca ukončuje zápas a Kincl tak získava dôležité víťazstvo.


Výsledok: V druhom kole víťazí na TKO Patrik Kincl!

Slová víťaza: Zo začiatku bol súper rychlý a tvrdý, a keď som neskôr videl cestu na zemi, tak som vedel, že to musím využiť.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»KSW 61: Kincl o krok bližšie k titulu, súpera porazil v druhom kole (VIDEO)