Kouč Wiganu Bruce dal na Heskeyho cenovku 10 miliónov libier

SITA|5. dec 2008 o 13:01

Tréner anglického prvoligového mužstva FC Wigan Athletic Steve Bruce dal na skúseného útočníka Emila Heskeyho cenovku 10 miliónov libier.

WIGAN. Tréner anglického prvoligového mužstva FC Wigan Athletic Steve Bruce dal na skúseného útočníka Emila Heskeyho cenovku 10 miliónov libier: "Niekto by si vari myslel, že budeme akceptovať dva - tri milióny libier, ja by som však hovoril aspoň o desiatich. Treba totiž položiť na misky váh tú menšiu sumu a proti nej tridsať miliónov ako hodnotu zotrvania medzi elitou. Práve Emile môže byť tým rozdielom medzi zachovaním príslušnosti v Premier League a zostupom. Je v najlepšom slova zmysle naším talizmanom a počas pôsobenia v klube sa dokázal vrátiť do reprezentácie."

Tridsaťročný rodák z Leicesteru Heskey má na JJB Stadium kontrakt s platnosťou do konca sezóny 2008/2009 a bulvárny The Sun vyrukoval s tvrdením, že prezident Wiganu Dave Whelan radšej zoberie 3 milióny libier v zime, než letný odchod tohto bývalého hráča Liverpoolu a Birminghamu zadarmo. Heskey, ktorý 1. novembra proti Portsmouthu zaznamenal svoj jubilejný 100. gól v Premier League, prišiel do Wiganu v júli 2006 za 5,5 milióna libier a teraz neprejavil záujem o pokračovanie pôsobenia v tomto tíme.

Nachádzate sa tu:
Domov