Kostarika v Európe aj so Stochovým spoluhráčom

SITA|29. apr 2010 o 22:21

Spoluhráč Miroslava Stocha Bryan Ruiz je prvým potvrdeným legionárom Kostariky, ktorá sa na prelome mája a júna predstaví v prípravných zápasoch v Európe.

SAN JOSÉ. Klubový spoluhráč slovenského futbalového reprezentanta Miroslava Stocha z holandského FC Twente Bryan Ruiz je prvým potvrdeným legionárom Kostariky, ktorá sa na prelome mája a júna predstaví v prípravných zápasoch v Európe. Oznámila to oficiálna stránka Kostarickej futbalovej federácie. Ruiz je najlepším kanonierom FC Twente, ktorý bojuje o holandský ligový primát. V záverečnom 34. kole v nedeľu musí zvíťaziť v Brede, aby získal titul. "Uvedomujeme si, že Bryana čaká najdôležitejší zápas jeho doterajšej kariéry. Po jeho príchode do rodnej krajiny mu doprajeme dostatočný čas na odpočinok, ktorý môže stráviť v spoločnosti svojej rodiny," vyhlásil technický riaditeľ kostarickej reprezentácie Ronald González.

Bryan Ruiz by mal do rodnej krajiny pricestovať 8. mája a po niekoľkých dňoch voľna sa 17. mája zapojí do prípravy s reprezentačnými spoluhráčmi. Kostarika odohrá v Európe postupne prípravné zápasy proti Francúzsku (26. mája), Švajčiarsku (1. júna) a Slovensku (5. mája) s najväčšou pravdepodobnosťou v Bratislave.

Nachádzate sa tu:
Domov