Kolín sa do bláznivých pretekov o Podolského púšťať nebude

SITA|18. dec 2008 o 16:08

K návratu nemeckého futbalového reprezentanta Lukasa Podolského do 1. FC Kolín chýba maličkosť - súhlasné stanovisko jeho súčasného zamestnávateľa Bayernu Mníchov.

BERLÍN.

Zo slov manažéra tímu z Kolína Michaela Meiera vyplýva, že keď Podolski bude meniť dres, jedinou alternatívou je klub, z ktorého v roku 2006 prestúpil do Bayernu. Zoznam záujemcov je dlhší: Hamburg, Tottenham Hotspur, Olympique Marseille, Manchester City, ale všetky špekulácie v súčasnosti stroskotávajú na postoji Bavorov, ktorí odmietajú Podolského prestup v skoršom termíne ako v lete 2009. Za 23-ročného zakončovateľa zaplatil Bayern 10 miliónov eur a hoci je Podolski stále neodmysliteľnou súčasťou národného tímu, v klube je v konkurencii Lucu Toniho a Miroslava Kloseho na vedľajšej koľaji aj po príchode nového trénera Jürgena Klinsmanna.

"Bayern dal jednoznačne najavo, že ´Poldiho´ túto zimu nikam nepustí. Ak v lete príde k nejakej zmene, chceme ho. Bayern je ochotný rokovať, ale odmietame sa púšťať do bláznivých pretekov s inými veľkými klubmi," doplnil výkonný riaditeľ 1. FC Kolín Claus Horstmann.

Nachádzate sa tu:
Domov