Kedy mám s ním zápas, pýta sa McGregor. Šampión UFC bleskovo zareagoval

Conor McGregor.
Conor McGregor. (Zdroj: MMAJunkie)
SvetMMA|14. dec 2021 o 18:32 (aktualizované 14. dec 2021 o 18:35)

Neodpustil si poznámky na adresu svojich rivalov.

LAS VEGAS. Neuplynul ani polrok od jeho hrozivého zranenia a už sa pýta do zápasu. Reč je o bývalom kráľovi perovej a ľahkej váhy UFC Conorovi McGregorovi.

Hoci po nepríjemnej zlomenine nohy, ktorú známy bojovník utrpel v júli tohto roku, ešte nezačal naplno trénovať, neváha rýpať do svojej konkurencie.

Po poslednom veľkom turnaji roka v UFC to bol typický McGregor, akého ho verejnosť posledné roky môže poznať.

Trúfa si na šampióna

Terčom McGregora sa naposledy stal súčasný šampión ľahkej divízie UFC Charles Oliveira. Ten cez víkend úspešne obhájil opasok.

Zaujímavosťou je, že Brazílčan na podujatí UFC 269 zvíťazil nad Poirierom, ktorý v uplynulých mesiacoch dvakrát zdolal McGregora.

Ani to však nebráni 32-ročnému zápasníkovi, aby si nepýtal okamžitý súboj o opasok.

„Takže kedy mám zápas proti Oliveirovi,“ pýtal sa na Twitteri hviezdny Ír, pričom pripomenul, že by v jeho prípade išlo o odvetný duel Írska proti Brazílii.

V prvom zdolal v decembri 2015 dovtedy suverénneho kráľa perovej divízie UFC Josého Alda.

Napriek tomu, že odkaz McGregor po chvíli z Twitteru zmazal, Charles Oliveira pohotovo zareagoval.

„Čo takto cez víkend? Som pripravený, ešte stále som tu (Las Vegas) a v nedeľu tu bude turnaj,“ napísal brazílsky bojovník, ktorý je v UFC na vlne desiatich výhier v rade.

Poiriera v láske nemajú

Čo sa týka McGregora, v súvislosti s nedeľným podujatím UFC 269 si spoločne s niekdajším protivníkom Nateom Diazom neodpustil poznámku na adresu Dustina Poiriera.

Zástupca tímu American Top Team po druhýkrát v profesionálnej kariére prehral v tej najhoršej možnej chvíli - v zápase o opasok.

„Ako mohol Conor prehrať s Dustinom Poirierom. Veď ten chlap je čistý lúzer,“ napísal Diaz, ktorý na reakciu najlepšie zarábajúceho bojovníka UFC dlho čakať nemusel.

„Ty vychudnutý chudák, (Dustin Poirier) mal dvakrát obrovské štastie. Je to tak, čo už. Jeho výkon bol prepadák,“ zavesil na Twitter McGregor.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Kedy mám s ním zápas, pýta sa McGregor. Šampión UFC bleskovo zareagoval