Kanadu v zápase Fed Cupu na Slovensku posilní aj Bouchardová

Eugenie Bouchardová sa predstaví aj pred slovenskými divákmi.
Eugenie Bouchardová sa predstaví aj pred slovenskými divákmi. (Autor: SITA/AP)
SITA|6. apr 2016 o 16:31

Predvlani v Quebecu bola hlavnou strojkyňou kanadského triumfu nad Slovenskom, vyhrala obe dvojhry. Eugeniu Bouchardová nastúpi proti tímu Mateja Liptáka aj tento rok v Bratislave.

OTTAWA. Eugenie Bouchardová, Francoise Abandová, Sharon Fichmanová a Aleksandra Wozniaková tvoria oficiálnu predbežnú nomináciu Kanady na stretnutie so Slovenskom 16. - 17. apríla na antuke v Aegon aréne NTC v Bratislave.

O takejto voľbe kapitána Sylvaina Bruneaua na duel play off o II. svetovú skupinu Pohára federácie 2017 tenisových reprezentačných družstiev žien prinieslo twitterové konto súťaže.

Od stredajšieho dopoludnia je známe, že šéf realizačného štábu Slovenska Matej Lipták dal dôveru kvartetu Karolína Schmiedlová, Dominika Cibulková, Jana Čepelová a Tereza Mihalíková.

Bouchardová bola predvlani v Quebecu hlavnou strojkyňou kanadského triumfu. Vo dvojhrách zdolala Kučovú i Čepelovú.

"Do Bratislavy cestujeme s tímom, ktorý má na to, aby zotrval medzi svetovou šestnástkou," povedal pre Tennis Canada kapitán tímu Sylvain Bruneau.

"Počas uplynulých rokov sme tvrdo pracovali na tom, aby sme si vybojovali miesto medzi elitou. Urobíme všetko pre záchranu v druhej najlepšej osmičke. Proti veľmi dobrému slovenskému tímu to nebude ľahké, no sme pripravení čeliť tejto výzve."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Billie Jean King Cup»Kanadu v zápase Fed Cupu na Slovensku posilní aj Bouchardová