Vo Fortuna lige trénovali najdlhšie zo všetkých. Haspra a Sapara končia

Ján Haspra mladší.
Ján Haspra mladší. (Autor: TASR)
Sportnet, TASR|27. máj 2021 o 09:30

MFK Ružomberok mení trénerov.

RUŽOMBEROK. Kým každý tím Fortuna ligy zmenil trénerov, Ružomberok veril dve sezóny dvom mužom. Hlavný tréner Ján Haspra mladší a Marek Sapara sedeli na lavičke od mája 2019.

Po dvoch rokoch obaja tréneri pri klube končia. Klub im to oznámil na stredajšom vyhodnotení sezóny 2020/2021, informovalo štvrtkové vydanie denníka Šport.

Obaja sa pripojili k mužstvu v roku 2019 a v nasledujúcej sezóne priviedli Ružomberok na piate miesto ligovej tabuľky i do predkola Európskej ligy.

Tím pod ich taktovkou to dotiahol aj do finále Slovenského pohára - Slovnaft Cupu, v ktorom prehral s bratislavským Slovanom 0:1.

V nedávno skončenom ročníku obsadili so zverencami 8. priečku v ligovej tabuľke.

"Chcel by som sa poďakovať predovšetkým majiteľovi klubu Milanovi Fiľovi za šancu pracovať dva roky medzi prvoligovými trénermi. Bolo to pekné obdobie, na ktoré nám zostanú s Marekom Saparom krásne spomienky," povedal pre denník Šport Haspra.

Päťdesiatjedenročný tréner i jeho asistent, bývalý slovenský reprezentant, zároveň dostali ponuku na zatiaľ bližšie nešpecifikovanú prácu v ružomberskom klube.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Vo Fortuna lige trénovali najdlhšie zo všetkých. Haspra a Sapara končia