Ján Ďurica možno zmení klub

SITA|29. dec 2008 o 16:45

Ruský prvoligový futbalový klub Saturn Moskovská oblasť je údajne pripravený uvoľniť zo svojich služieb slovenského obrancu.

MOSKVA. Ruský prvoligový futbalový klub Saturn Moskovská oblasť je údajne pripravený uvoľniť zo svojich služieb slovenského obrancu Jána Ďuricu napriek tomu, že 27-ročný rodák z Dunajskej Stredy má s 11. mužstvom v tabuľke sezóny 2008 (hrá sa systémom jar - jeseň) ešte tri roky platný kontrakt. Portál Total Football, ktorý vyrukoval s týmto tvrdením, zároveň pripomenul dávnejšie avizovaný záujem gréckeho klubu Panathinaikos Atény o stabilného člena reprezentácie SR, ktorý sa v roku 2007 stal najlepším vľavo hrajúcim stopérom ruskej najvyššej súťaže.

Bývalý hráč DAC-u a Artmedie Petržalka Ján Ďurica odišiel do Saturnu začiatkom roka 2006 a po troch ročníkoch by privítal zmenu. "Môj aktuálny klub nepatrí medzi najslabšie tímy v Rusku, ale ani najlepšie. Osobne by som chcel ísť ešte vyššie a zahrať si napríklad Ligu majstrov. Na druhej strane, v Rusku som si už zvykol, ovládam jazyk a mám tu veľa kamarátov, takže by som asi chcel zostať v tejto súťaži," uviedol nedávno pre agentúru SITA Ján Ďurica a dodal: "Som rád, že teraz už mám v zmluve výstupnú klauzulu. Môžem teda odísť aj pred vypršaním kontraktu, ak sa oba kluby dohodnú."

Nachádzate sa tu:
Domov