J. Ďuricu chce Celtic Glasgow, Saturn prvú ponuku zamietol

SITA|24. jan 2008 o 14:38

BRATISLAVA 24. januára (SITA) - Po Martinovi Škrtelovi, ktorý pred dvoma týždňami podpísal 4,5-ročný kontrakt s anglickým futbalovým veľkoklubom FC Liverpool, by mohol do slávneho európskeho tímu zamieriť ...

BRATISLAVA 24. januára (SITA) - Po Martinovi Škrtelovi, ktorý pred dvoma týždňami podpísal 4,5-ročný kontrakt s anglickým futbalovým veľkoklubom FC Liverpool, by mohol do slávneho európskeho tímu zamieriť aj jeho stopérsky kolega so slovenskej reprezentácie. O 26-ročného obrancu ruského Saturnu Moskovská oblasť Jána Ďuricu sa totiž zaujíma škótsky klub Celtic Glasgow, čo pre agentúru SITA potvrdil Karol Csontó zo spoločnosti Stars&Friends. "Približne pred troma dňami sa nám ozvali zástupcovia Celticu s tým, že by veľmi radi získali do svojich radov Jána Ďuricu. Osobne som potom hovoril aj s výkonným riaditeľom klubu Peterom Lawwellom o eventuálnom transfere. Škóti ponúkli za neho Saturnu 4 milióny eur, čo však nie je adekvátna suma. Rusi ju už zamietli. Osobne nevidím v súčasnosti jeho prestup do Celticu veľmi reálne."

Bývalý hráč DAC Dunajská Streda a Artmedie Petržalka odišiel do Saturnu Moskovská oblasť pred dvoma rokmi v januári 2006 po tom, ako v drese mužstva spoza bratislavského Starého mosta zahviezdil v skupinovej fáze Ligy majstrov. Ďurica by v "katolíckom" veľkoklube nebol prvým Slovákom, pretože v minulosti už obliekali "zeleno-biely" dres Ľubomír Moravčík aj Stanislav Varga.


Nachádzate sa tu:
Domov