Ivanovičová vynechá turnaj kvôli Fed Cupu so Slovenkami

Ana Ivanovičová.
Ana Ivanovičová. (Autor: TASR)
SITA|30. mar 2011 o 18:25

Srbská tenistka Ana Ivanovičová sa odhlásila z budúcotýždňového turnaja WTA na antuke v španielskej Marbelle.

BELEHRAD.

"Počas ostatného mesiaca ma sužovalo veľa maličkostí a len vďaka brilantnosti môjho lekára som bola schopná hrať v Indian Wells aj Miami. Každý deň som podstupovala terapiu a vyžiadalo si to svoju daň. Nemám pocit, že by som mohla takto pokračovať aj na ďalšom turnaji. Potrebujem prestávku a - žiaľ - znamená to absenciu v Marbelle. Ospravedlňujem sa všetkým, ktorí sa nádejali, že ma tam tento rok uvidia hrať," uviedla bývalá jednotka svetového rebríčka na svojej internetovej stránke.

Podľa tenistkinho webu je najbližším plánovaným vystúpením Ivanovičovej štart 16. - 17. apríla v Bratislave v zápase so Slovenkami o svetovú skupinu Pohára federácie 2012.

Dvadsaťtriročná Belehradčanka chýbala v oboch doterajších fedcupových dueloch týchto krajín: v júli 2007 v Košiciach zo zdravotných dôvodov a vlani v apríli v srbskej metropole pre nedostatok formy.

Ivanovičová v stredu v Key Biscayne v Miami na Floride prehrala v osemfinálovom 4. kole s Belgičankou Kim Clijstersovou z 5:1 a 40:0 na príjme v treťom sete, dovedna nevyužila 5 mečbalov.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Billie Jean King Cup»Ivanovičová vynechá turnaj kvôli Fed Cupu so Slovenkami