Messi v Interi Miláno? Realita je iná, vraví riaditeľ klubu

Lionel Messi.
Lionel Messi. (Autor: TASR)
TASR|2. sep 2020 o 10:49

Taliansky klub sa nechystá angažovať Messiho.

RÍM. Taliansky futbalový klub Inter Miláno sa nechystá angažovať Lionela Messiho.

Ausilio: Horibilné sumy nie sú cesta

Vicemajster Serie A je podľa viacerých médií spolu s Manchestrom City a Parížom St. Germain pripravený osloviť 33-ročného argentínskeho útočníka s ponukou na prestup v prípade jeho odchodu z FC Barcelona.

Športový riaditeľ Interu Piero Ausilio však tieto správy vyvrátil.

"Naozaj neviem, odkiaľ prichádzajú takéto informácie. Každý prezident klubu a tréner by chcel v mužstve Messiho, ale realita je iná. Musíme sa správať zodpovedne, horibilné sumy za prestupy nie sú cesta, ktorou chceme ísť," vyhlásil Ausilio.

Messi nebol ani na druhom tréningu

Messi sa nezúčastnil ani na druhom tréningu FC Barcelona pred novou sezónou. Šesťnásobný najlepší futbalista sveta predtým bojkotoval nedeľňajšiu lekársku prehliadku i pondelňajšiu úvodnú tréningovú jednotku.

Messi nedávno oznámil rozhodnutie odísť po dvadsiatich rokoch z Barcelony. Funkcionári katalánskeho klubu sa však snažia o osobné stretnutie, na ktorom ho chcú presvedčiť, aby pokračoval v kariére na Camp Nou.

Ausilio pre agentúru AFP potvrdil záujem Interu o Srba Aleksandara Kolarova z AS Rím. Argentínsky útočník Lautaro Martinez, o ktorého sa zaujímala Barcelona, údajne zostane hráčom Interu aj v ďalšej sezóne.

Dres milánskeho klubu oblieka aj slovenský reprezentačný stopér Milan Škriniar.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Serie A»Messi v Interi Miláno? Realita je iná, vraví riaditeľ klubu