Hubočan: Villas-Boas mi povedal, že ma nepotrebuje

Slovenský reprezentant (vpravo) si zahral vo februári aj v osemfinále Európskej ligy proti Anderlechtu Brusel.
Slovenský reprezentant (vpravo) si zahral vo februári aj v osemfinále Európskej ligy proti Anderlechtu Brusel. (Autor: TASR/AP)
SITA|8. júl 2015 o 14:02

Slovenský futbalový legionár Tomáš Hubočan prezradil viac o svojom minuloročnom odchode zo Zenitu Petrohrad.

MOSKVA. Za vlaňajší augustový odchod slovenského futbalového reprezentanta Tomáša Hubočana zo Zenitu Petrohrad po viac ako šiestich rokoch účinkovania (2008 - 2014) môže najmä kormidelník mužstva André Villas-Boas.

V súčasnosti obranca ďalšieho ruského klubu Dinamo Moskva sa k minuloročnému odchodu zo Zenitu vrátil pre portál sovsport.ru.

"Všetko sa to uskutočnilo veľmi rýchlo a aj pre mňa dosť nečakane. So spoluhráčmi zo Zenitu som normálne trénoval. Na konci prípravného obdobia mi tréner Villas-Boas oznámil, že ma nepotrebuje a môžem si hľadať nový klub," poznamenal 29-ročný žilinský rodák Hubočan.

Koncom augusta 2014 odohral petrohradský tím víťazný odvetný duel play-off Ligy majstrov proti belgickému Standardu Liége (3:0) a po úspešnom rezultáte v prvom meraní síl u súpera (1:0) postúpil do skupinovej fázy najprestížnejšej klubovej futbalovej súťaže na starom kontinente.

Hubočan sa v Zenite už v hlavnej fáze Ligz majstrov nepredstavil, pretože sa sťahoval do Dinama Moskva, s ktorým podpísal kontrakt na tri roky - do 30. júna 2017.

"Počas odvetného súboja so Standardom mi predstavitelia klubu povedali, že je tu možnosť odísť do Dinama. Len tri dni po tom ma predstavili ako novú akvizíciu v tomto moskovskom klube," uviedol Tomáš Hubočan, ktorý si obliekol dosiaľ 38-krát najcennejší dres.

Na klubovej úrovni hral aj v Žiline (2004 - 2007) a hosťoval v Zlatých Moravciach (2006).

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Európska liga»Hubočan: Villas-Boas mi povedal, že ma nepotrebuje