Hokejoví fanúšikovia pod Tatrami sú optimisti

Fanúšikovia spod Tatier.
Fanúšikovia spod Tatier. (Autor: Patrícia Zekuciová)
Sportnet|6. máj 2019 o 17:19

Veria, že na domácich majstrovstvách sa konečne dočkáme veľkého úspechu.

Fanúšikovia spod Tatier: fotogaléria

6.5.2019

POPRAD. Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji na Slovensku (Košice, Bratislava) sa už nezadržateľne blížia, o čom svedčí aj obrovský záujem o posledné dva prípravné zápasy našej reprezentácie v Poprade a Michalovciach.

V sobotu si podľa oficiálnych štatistík našlo na zimný štadión v Poprade cestu 4 513 divákov.

Budú fandiť doma

Keďže lístky na zápasy našej reprezentácie v Košiciach sú už vypredané, mnoho fanúšikov bude fandiť doma alebo prídu do fanzóny.

„Na zápas sme prišli z Ružomberka, do Košíc sa nechystáme, ale určite budeme fandiť doma,”povedali nám fanúšičky v Poprade.

„Lístky na zápasy našej reprezentácie som nezohnal, budem však fandiť vo fanzóne,”dodal ďalší.

Medzi popradskými fanúšikmi sa však našli aj takí, ktorým sa podarilo kúpiť si lístky na zápas domácej reprezentácie a do Steel Arény prídu podporiť našich hráčov.

„Podarilo sa nám zohnať lístky na zápas proti Nemecku a Dánsku, ostatné zápasy si pozrieme doma,” netajila svoje nadšenie skupinka Kežmarčanov.

S kádrom sú spokojní, veria v úspech

Väčšina fanúšikov je pred začiatkom turnaja optimisticky naladená, všetci veria, že práve na domácom šampionáte by sme mohli zaznamenať výraznejší úspech.

„Všetci hráči, ktorým sa už skončila sezóna, prišli, čo je určite dobré znamenie,” poznamenali Ružomberčanky.

„Veríme, že postúpime do štvrťfinále, potom je to už len o jednom zápase,” dodali.

„Na domácom ľade musíme vybojovať aspoň to štvrťfinále, potom sa uvidí, s kádrom som spokojný,” pridal sa ďalší fanúšik.

„Tím je podľa mňa vyskladaný veľmi dobre, máme tam mladých hráčov, ktorí budú určite draví po úspechu a taktiež prišli aj všetky možné posily z NHL. Tieto majstrovstvá by nám konečne mohli priniesť cenný kov,” uzavrel.

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Hokejoví fanúšikovia pod Tatrami sú optimisti