Tréner Růžička po neúspešnej kandidatúre do europarlamentu presedlal na lov duchov

Vladimír Růžička.
Vladimír Růžička. (Autor: TASR)
SITA|13. jún 2024 o 15:16

Vladimírovi Růžičkovi v bizarnom videu robí spoločnosť manželka Mária.

BRATISLAVA. Český hokejový tréner Vladimír Růžička zaujal účinkovaním v netradičnom videu na YouTube.

Niekdajší kouč Slovana Bratislava je v ňom spoločne s manželkou Máriou a českým youtuberom Majkom ako v opustenom dome vyvolávajú duchov.

Trojica spoločne prechádza ruinami neznámej budovy na severe Čiech a používa pri tom prístroje určené na vyvolávanie duchov. Na video vo štvrtok upozornil český web Sport.cz.

"Ak tu s nami niekto je, môžeš sa postaviť vedľa mňa," vyzýval Majk, na čo Růžička reagoval slovami:

"Áno je to tam, vpravo, vedľa teba v rohu. Je to celkom veľké. Na strope. Je to obrovské." Bizarné video s názvom "Vyvolávame duchov v opustenom dome s Vladimírom Růžičkom" si pozrelo za necelé dva dni bezmála 15-tisíc divákov.

Šesťdesiatjedenročný olympijský víťaz zo ZOH v Nagane 1996 viedol v uplynulej sezóne slovenský extraligový klub HC Slovan Bratislava.

Jeho pôsobenie v slovenskom hlavnom meste však nebolo vydarené, pretože vo funkcii vydržal iba necelé tri mesiace.

Slovan viedol v 22 zápasoch s bilanciou 9 víťazstiev a 13 prehier. Známe je už jeho nasledujúce pôsobisko, v nasledujúcej sezóne bude stáť na lavičke účastníka tretej najvyššej českej hokejovej súťaže HC Most.

Růžička dosiahol najväčšie úspechy na lavičke českej reprezentácie, s ktorou získal dvakrát titul majstrov sveta v rokoch 2005 a 2010.

Okrem toho triumfoval dvakrát aj v českej extralige so Slaviou Praha. V ostatných rokoch sa mu však trénerské zastávky príliš nevydarili.

Okrem Slovana Bratislava očakávania nenaplnil ani v Hradci Králové, Litvínove či Kadani. Úspešne sa neskončila ani jeho nedávna kandidatúra do európskeho parlamentu.

Ako člen strany Pro, ktorú vedie kontroverzný Jindřich Rajchl, získal iba 397 preferenčných hlasov.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»Tréner Růžička po neúspešnej kandidatúre do europarlamentu presedlal na lov duchov