Brankárska bitka bola na spadnutie. Binnington a Fleury sa do seba chceli pustiť

Jordan Binnington a Marc-André Fleury sa chceli pobiť.
Jordan Binnington a Marc-André Fleury sa chceli pobiť. (Autor: TASR/AP)
Oh my Hockey|16. mar 2023 o 07:28

Jordan Binnington vybuchol po piatom góle v jeho sieti.

ST. LOUIS. Prchká povaha Jordana Binningtona je fanúšikom NHL už dobre známa. Opäť ju potvrdil v zápase St. Louis a Minnesoty.

Ten nedochytal z dôvodu, že ho rozhodcovia vylúčili na päť minút a do konca zápasu. Po piatom inkasovanom góle mu pretiekli nervy.

VIDEO: Binningtonov skrat v zápase proti Minnesote

Keď Ryan Hartman v presilovej hre poslal Minnesotu do vedenia 5:4, zavadil pri oslave o betón kanadského brankára. Bolo to však mimo bránkoviska.

Binningtonovi to aj tak stačilo, aby sa nechal vyprovokovať. Súperom skočil do oslavy a vyrážačkou zasiahol Hartmana. Hneď potom sa strhla mela.

Nepáčilo sa to brankárskej legende v drese súpera. Marc-André Fleury sa pokúsil súpera konfrontovať, pästnému súboju však zabránili rozhodcovia.

Binnington na konci burcoval publikum v Enterprise Center, no v zápase dochytal. Posmešky si z neho robil Alex Goligoski, keď strelil gól na 6:4 náhradníkovi Thomasovi Greissovi.

VIDEO: Goligoski napodobňuje Binningtona

Na Binningtonove skraty si diváci NHL už zvykli. Nedávno ho varoval tréner Craig Berube, ktorý sa pre médiá vyjadril, že by sa mal viac venovať zastavovaniu pukov.

Blues napokon podľahli Minnesote 5:8. Wild hrajú vo veľkej pohode a bodovali už v 14 zápasoch po sebe, vďaka čomu sa držia jeden bod za Dallasom, lídrom Centrálnej divízie.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Brankárska bitka bola na spadnutie. Binnington a Fleury sa do seba chceli pustiť