VIDEO: Zapojili sa aj brankári. V Chicagu sa odohrala pasovačka ako za starých čias

Momentka z bitky medzi Chicagom a Anaheimom.
Momentka z bitky medzi Chicagom a Anaheimom. (Autor: SITA/AP)
Oh my Hockey|13. mar 2024 o 07:40

Rozhodcovia rozdali 70 trestných minút.

CHICAGO. Duel medzi Chicagom a Anaheimom v noci z utorka na stredu priniesol niekoľko zaujímavých príbehov.

Blackhawks ho vyhrali 7:2 a veľkou mierou k tomu prispel Connor Bedard. Stal sa piatym 18-ročným mladíkom v dejinách NHL s piatimi bodmi v jednom stretnutí.

Zaujali však aj momenty z 50. minúty. Krátko pred posledným gólom sa pri bránke Blackhawks strhla bitka, do ktorej sa zapojili viacerí hráči na oboch stranách.

Začali ju Tinordi a McTavish. K bijúcej sa dvojici sa následne pridali Entwistle a Johnson z Chicaga a Minťukov s Gudasom na strane Ducks.

Keď Gudas neprestával mlátiť Entwistlea ani potom, čo sa jeho súper viditeľne bránil na ľade, zapojil sa do bitky proti nemu jeho krajan brankár Petr Mrázek.

To nemohol nechať bez povšimnutia jeho náprotivok John Gibson. Vyštartoval z bránky a snažil sa vyzvať Mrázka. Pre veľa tiel v skrumáži aj odmietavý postoj rozhodcu sa im to nepodarilo, spoločne sa na danej situácii zasmiali.

VIDEO: Bitka v zápase Chicago - Anaheim

Arbitri mali po bitke čo robiť. Rozdali dokopy 70 trestných minút, z toho 39 na strane domácich. Gibsona po neúspešnom pokuse o súboj vystriedal v bránke Dostál, predtým dostal 6 gólov z 26 striel.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»VIDEO: Zapojili sa aj brankári. V Chicagu sa odohrala pasovačka ako za starých čias