Zápas Třinca na poslednú chvíľu odložili, kapitánovi tragicky zomrela manželka

Petr Vrána.
Petr Vrána. (Autor: hcocelari.cz)
Sportnet, TASR|2. mar 2021 o 18:35

Hráči už boli na štadióne.

AKTUALIZOVANÉ O 22:30

BRATISLAVA, TŘINEC. Utorňajší zápas českej hokejovej extraligy medzi Třincom a Litvínovom odložili na neurčito. Podľa tamojších médií sa duel neodohral v pôvodnom termíne pre tragickú udalosť v sliezskom tíme.

Portál Blesk.cz informoval, že za odložením súboja bolo tragické úmrtie manželky domáceho kapitána Petra Vránu Lindsey.

Třinecký klub neskôr správu potvrdil.

"S obrovským smútkom sme prijali správu o tragickom úmrtí v rodine Petra Vránu. Nečakaná a tragická udalosť sa odohrala za dosiaľ nevyjasnených okolností. Klub s ohľadom na súkromie hráča nebude zverejňovať žiadne ďalšie podrobnosti," uviedol HC.

Blesk tvrdí, že Vránova manželka sa snažila zachrániť psa, ktorý utiekol na zamrznutú priehradu, prepadol sa pod ňou ľad a utopila sa.

"Popoludní zasahovali všetky zložky IZS na Slezskej Harte, kde sa topila 35-ročná žena. Zo všetkých síl sa ju snažili zachrániť, ale, bohužiaľ, sa to nepodarilo. Vzhľadom k tragickej udalosti a po dohode s rodinou nebudeme poskytovať ďalšie informácie," uviedla policajná hovorkyňa Zlatuše Viačková.

Prvé správy o tom, že ide o manželku hokejistu Vránu, svedčil fakt, že kapitán Třinca nefiguroval na zápasovej súpiske, ktorá bola k dispozícii ešte tridsať minút pred stretnutím.

"Na štadión navyše dorazili aj domáci hráči, ktorí neboli v nominácii na utorňajší súboj. Viditeľne otrasení nastúpili do tímového autobusu a spoločne so zvyškom mužstva odcestovali z areálu," informuje portál iDnes.cz.


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Česko»Česká hokejová extraliga»Zápas Třinca na poslednú chvíľu odložili, kapitánovi tragicky zomrela manželka