Tradičný klub sa topí sa na dne extraligy. Prílišná snaha nás zväzuje, znie z Trenčína

Hokejisti Trenčína
Hokejisti Trenčína (Autor: HK Dukla Trenčín)
SITA|30. sep 2024 o 10:55

Potrebujeme posilniť tím, hovorí tréner Bokroš.

TRENČÍN. Čo sa podarilo Liptákom, opäť doma nezvládli Trenčania. Zverenci trénerského barda Ernesta Bokroša viedli nad hráčmi Michaloviec 1:0 aj 2:1, ale nakoniec prehrali 3:5.

Tri michalovské góly v tretej tretine strelili Benjamin Johnson, Filip Vašaš a do prázdnej bránky sekundu pred koncom pečatil výsledok Michal Kabáč. Trenčín je posledný s nulou na konte bodov a so skóre 11:31.

VIDEO: Ernest Bokroš po ďalšej prehre Trenčína

"Robíme od rána do večera, odstraňujeme zlé veci. Zlepšujeme sa ako tím, žiadna odmena zatiaľ neprišla. Mali sme tri presilovky v prvej tretiny, dali sme jeden gól, ale potrebovali sme dva alebo tri góly, aby sme sa naštartovali.

Všetci veľmi chceme a z toho chcenia vyplývajú aj chyby, ktoré by sme bežne nerobili. Prílišná snaha nás zväzuje. Ak by sme mali liek, použili by sme ho už skôr," skonštatoval tréner Dukly Trenčín Ernest Bokroš pre JOJ Šport.

"Potrebujeme posilniť tím, aby sme to nehrali na pár ľudí, ktorí sú potom preťažení, keď hrajú v presilovkách, oslabeniach aj piati proti piatim. Hráči robia,čo môžu, aj keď navonok to tak nevyzerá," dodal.

VIDEO: Zostrih zápasu Trenčín - Michalovce

Tabuľka Tipos extraligy

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»Tradičný klub sa topí sa na dne extraligy. Prílišná snaha nás zväzuje, znie z Trenčína