Skóre posunulo Slovákov na čelo. Pozrite si, ako vyzerá tabuľka kvalifikácie na ZOH 2026

Asistent trénera Ján Pardavý, tréner Craig Ramsay, Marek Hrivík a Matúš Sukeľ na striedačke počas zápasu Slovensko - Maďarsko v skupine D v kvalifikácii na ZOH 2026.
Fotogaléria (15)
Asistent trénera Ján Pardavý, tréner Craig Ramsay, Marek Hrivík a Matúš Sukeľ na striedačke počas zápasu Slovensko - Maďarsko v skupine D v kvalifikácii na ZOH 2026. (Autor: TASR)
Sportnet|30. aug 2024 o 20:30

Pozrite si, ako vyzerá aktuálna tabuľka skupiny D v kvalifikácii na ZOH 2026. Na ktorom mieste je Slovensko po zápase proti Maďarsku?

BRATISLAVA. Slovenskí hokejisti majú za sebou v poradí druhý zápas v skupine D v kvalifikácii na ZOH 2026. V ňom zdolali reprezentantov Maďarska 7:3.

Do tabuľky kvalifikačnej skupiny D si tak pripísali ďalšie tri body. Do streleckej listiny sa zapísal Hrivík, Sukeľ, Grman, Regenda, Hudáček, Tatar a Lantoši.

Slovensko sa po zápase s Maďarskom nachádza so šiestimi bodmi na prvej priečke.

Na druhom mieste sa v "slovenskej" kvalifikačnej skupiny nachádza len o horšie skóre Kazachstan, ktorý zdolal Rakúsko tesne 2:1.

Fotogaléria zo zápasu Slovensko - Maďarsko v kvalifikácii na ZOH 2026

O jedinej postupovej priečke na zimné olympijské hry 2026 v talianskom Miláne a Cortine d'Ampezzo sa rozhodne vo vzájomnom zápase Slovenska s Kazachstanom.

Záverečné stretnutie skupiny je na programe v nedeľu o 18.00 hod.

Pozrite si, ako vyzerá tabuľka skupiny D v kvalifikácii na ZOH 2026 pred poslednými zápasmi.

Aktuálna tabuľka skupiny D v kvalifikácii ZOH 2026

Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Skóre posunulo Slovákov na čelo. Pozrite si, ako vyzerá tabuľka kvalifikácie na ZOH 2026