Fanúšik neskrýval radosť. Všetci si vydýchnite, Regenda je späť

Pavol Regenda.
Pavol Regenda. (Autor: Instagram Anaheim Ducks)
Sportnet|20. okt 2022 o 20:10 (aktualizované 21. okt 2022 o 00:25)

V akcii sa predstaví aj Juraj Slafkovský.

BRATISLAVA. Slovenský hokejista Pavol Regenda sa vracia do zostavy Anaheimu Ducks. Michalovský rodák podľa informácií zo sociálnej sieti twitter figuroval na rannom rozkorčuľovaní a nastúpi v zápase s Bostonom.

Regenda nastúpil v prvých troch zápasoch sezóny a pri prehre svojho tímu s New Yorkom Rangers 4:6 si pripísal premiérové dve asistencie v NHL.

V následnom dueli proti New Jersey ale do hry nezasiahol.

"Tento mladý muž doteraz nikdy nehral severoamerický hokej. Prišiel a mal veľmi dobrý kemp. Exhibičné zápasy sú oveľa iné ako tie ostré.

Chceme si byť istí, že ho podrobíme správnemu procesu a mysleli sme si, že toto je deň, ktorý by mal využiť na odpočinok," povedal tréner Dallas Eakins.

Slovák patril k najlepším hráčom tímu a z jeho návratu sa fanúšikovia tešia. Jeden z užívateľov napísal: "Všetci si vydýchnite, Regenda je späť."

Nastúpi vo štvrtej formácii s Derekom Grantom a Maxom Jonesom.

V zostave Montrealu pre zmenu nechýba Juraj Slafkovský, ktorého čaká piaty štart v NHL. V domácom stretnutí proti Arizone nastúpi vo štvrtej formácii s centrom Jakeom Evansom a krídelníkom Mikeom Hoffmanom.

Oproti víťaznému duelu s Pittsburghom sa očakávala iba zmena na brankárskom poste. Pred Kanaďanom Samuelom Montembeaultom by tentokrát mal dostať prednosť jeho skúsenejší krajan Jake Allen.

V noci zo štvrtka na piatok sa hrá až tucet zápasov. V akcii budú aj Tomáš Tatar, Martin Fehérváry, prípadne Adam Ružička či Jaroslav Halák.

Tabuľka NHL

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Fanúšik neskrýval radosť. Všetci si vydýchnite, Regenda je späť