VIDEO: Lopušanová predviedla ďalšiu parádu, v zápase play-off strelila štyri góly

Nela Lopušanová.
Nela Lopušanová. (Autor: Twitter/Hockey News Hub)
Sportnet|29. júl 2023 o 00:14 (aktualizované 29. júl 2023 o 13:15)

Celkovo na turnaji strelila 15 gólov.

PRAHA. Slovenská hokejistka Nela Lopušanová sa opäť predviedla českým fanúšikom. Na turnaji World Selects Invitational strelila aj gól po dorážke.

Nebol to však obyčajný gól. Lopušanová puk do brány dorážala vo vzduchu a z bočnej strany, keď brankárka vyrazila puk po jej strele.

Lopušanová prešla obrankyňu súperovho tímu pomerne ľahko, no jej prvé zakončenie ešte gólom neskončilo. Podarilo sa jej to až na druhý pokus, keď trafila puk vo vzduchu, navyše z otočky a bekhendovej strany.

VIDEO: Efektný gól slovenskej hokejistky Nely Lopušanovej

Lopušanová hrala na turnaji do 18 rokov vo farbách tímu Premier Ice Prospects, ktorý vyhral základnú skupinu s plným počtom bodov.

A to najmä vďaka Lopušanovej, ktorá v piatich dueloch zaznamenala 11 gólov a štyri asistencie, čo bolo o bod viac než Češka Adéla Šapovalivová.

Spomenutý efektný gól strelila v zápase play-off.

Brankárku súpera privádzala do zúfalstva. Pri jednoznačnom triumfe 10:0 nad Germany Selects U18 sa hneď štyrikrát zapísala do listiny strelkýň.

Premier Ice Prospects napokon obsadili na turnaji druhé miesto, keďže vo finále podľahol Czech Selects U18 po výsledku 1:3. Posledný gól zápasu padol v čase, keď Lopušanová sedela na trestnej lavici.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»VIDEO: Lopušanová predviedla ďalšiu parádu, v zápase play-off strelila štyri góly