Útočník Bratislava Capitals si rýchlo našiel nový klub. Pochválil krok majiteľa

Marc-Olivier Roy.
Marc-Olivier Roy. (Autor: Facebook iClinic Bratislava Capitals)
SITA|11. nov 2021 o 16:35

Tím sa o nás postaral na ľade aj mimo neho, uviedol.

BRATISLAVA. Pôsobenie kanadského útočníka Marca-Oliviera Roya v hokejovom tíme iClinic Bratislava Capitals trvalo len 13 zápasov, počas ktorých dosiahol 13 bodov za 4 góly a 9 asistencií.

Keďže bratislavský klub sa po tragických úmrtiach hráča Borisa Sádeckého a viceprezidenta Dušana Pašeka ml. rozhodol už v tejto sezóne nepokračovať v nadnárodnej Ice Hockey League, 27-ročný Roy si rýchlo našiel nového zamestnávateľa.

Pokračovať bude v tíme SaiPa Lappeenranta, ktorý je momentálne desiaty v najvyššej fínskej súťaži Liiga.

"Ďakujeme za odvedenú prácu v našom klube a želáme všetko len to najlepšie v ďalšej kariére vo fínskej lige," napísali zástupcovia iClinic Bratislava Capitals na svojom fejsbúkovom profile.

"Majiteľ sa rozhodol nepokračovať v sezóne pre dobro hráčov. Myslím si, že z mentálneho hľadiska je to pre všetkých lepšie začať v novom tíme a novom prostredí," uviedol Marc-Olivier Roy vo svojej rozlúčke s tímom Capitals.

"Tím sa o nás postaral na ľade aj mimo neho. S peniazmi nebol žiadny problém. Je to skvelá organizácia. Dúfam že v budúcej sezóne sa klub vráti späť na scénu silnejší a rovnako sa vrátia aj niektorí hráči. Prajem klubu do budúcnosti len to najlepšie," dodal.

Vo svojej druhej sezóne v Ice Hockey League stihli hokejisti iClinic Bratislava Capitals odohrať 14 zápasov s bilanciou 5 víťazstiev - 2 víťazstvá po predĺžení, resp. nájazdoch - 1 prehra po predĺžení, resp. nájazdoch a 6 prehier.

Zisk 20 bodov im stačil na priebežné desiate miesto v tabuľke štrnástich tímov zo šiestich krajín.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»Útočník Bratislava Capitals si rýchlo našiel nový klub. Pochválil krok majiteľa