Súper prerušil nepriaznivú sériu. Bratislava Capitals vysoko prehrali

Hráči tímu Bratislava Capitals.
Hráči tímu Bratislava Capitals. (Autor: SITA)
TASR|22. okt 2021 o 21:57

Hráči Bratislavy prehrali tretíkrát za sebou.

Bratislava Capitals - Graz 99ers 1:5 (0:1, 0:2, 1:2)

Góly: 55. Mrázik (Bondra, Buc) - 12. Boivin (Schiechl, Gordon), 26. Zalewski (Oberkofler), 27. Schiechl (Martin, Ackered), 55. Gordon (Zusevics, Schiechl), 59. Gordon (Oberkofler, Hjalmarsson)

Rozhodovali: Siegel, Soos – Durmis, Racicot

vylúčení: 4:2 na 2 min, presilovky 0:2, oslabenia 0:0.

Capitals: Baroš – Snuggerud, Jardine, Carson, Nanne, Chovan, Zeleňák, Fereta – Žerdev, Roy, Immo – Sádecký, Arniel, Faith – Hudec, Buc, Bondra – Mrázik, Škvarek, Vybíral

Graz: Lundström – Boivin, Ackered, Blood, Kernberger, Altmann, Kirchschläger, Pfeffer – Ograjensek, Martin, Hjalmarsson – Oberkofler, Zalewski, Kainz – Gordon, Schiechl, Zusevics – Maurer, Alagic, Grafenthin

BRATISLAVA. Hokejisti iClinic Bratislava Capitals prehrali v piatkovom zápase 11. kola IHL s rakúskym tímom Graz 99ers 1:5. V súťaži si pripísali tretiu prehru v sérii.

Hráči z Grazu ťahali štvorzápasovú šnúru prehier, no v Bratislave ju v piatok ukončili. Skóre otvoril v 12. minúte hosťujúci Michael Boivin.

V druhej dvadsaťminútovke skórovali hráči z metropoly Štajerska dvakrát v priebehu minúty a táto pasáž sa ukázala byť ako rozhodujúca.

O jediný gól domácich sa postaral Michal Mrázik v 55. minúte, keď znížil na 1:3, no hostia potom zaznamenali ešte dva presné zásahy.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»Súper prerušil nepriaznivú sériu. Bratislava Capitals vysoko prehrali