VIDEO: Mešár sa vrátil do juniorky vo veľkom štýle. Prihrával na gól v predĺžení

Filip Mešár.
Filip Mešár. (Autor: X / Kitchener Rangers.)
28. okt 2023 o 07:45

Proti nemu nastúpili Molnár a Mišiak.

KITCHENER. Slovenský útočník Filip Mešár odohral sezónny debut v juniorskej OHL. Ihneď sa zaradil k najdôležitejším hráčom Kitcheneru Rangers.

Pri výhre 5:4 nad Erie Otters zaznamenal dve asistencie. V 55. minúte prihral na gól Reida zvyšujúceho na 4:2 a v predĺžení poslal bezchybný pas strelcovi Sopovi, ktorý rozhodol o konečnom výsledku.

VIDEO: Asistencia Filipa Mešára v predĺžení

Darilo sa aj dvojici Slovákov v drese súpera. Ondrej Molnár zaznamenal v tretej tretine 3 asistencie a Martin Mišiak, ktorý sa stal druhou hviezdou stretnutia, asistoval a skóroval 17 sekúnd pred koncom, vďaka čomu poslal zápas do predĺženia.

Mladým Slovákom sa darilo aj v ďalších zápasoch.

Juraj Pekarčík trikrát asistoval pri výhre Dubuque 7:3 nad Tri-City. Bol druhou hviezdou duelu. Po 11 zápasoch má 14 bodov.

Adam Gajan sa postaral o výhru Green Bay nad Muskegonom 3:2 po predĺžení 37 zákrokmi. Brankár Sioux City Samuel Urban takisto vyhral, pochytal 10 striel pri víťazstve 6:3 nad Chicagom.

Spoluhráči z Des Moines bodmi prispeli k výhre 6:3 nad Cedar Rapids. Theo Kiss zaznamenal dve asistencie, Ľubomír Kupčo jednu.

Sudbury Wolves porazili Guelph Storm 5:2. Bodovo sa o to pričinil Dalibor Dvorský. Asistoval v 24. minúte.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»OHL»VIDEO: Mešár sa vrátil do juniorky vo veľkom štýle. Prihrával na gól v predĺžení